Юрій Горбунов розповів, чим пожертвував заради "Останнього москаля"

Юрій Горбунов розповів, чим пожертвував заради "Останнього москаля"

У День Незалежності, 24 серпня, актору та телеведучому "1+1" Юрію Горбунову виповнилося 45 років. 

Поділитися:

У День Незалежності, 24 серпня, актору та телеведучому "1+1" Юрію Горбунову виповнилося 45 років. Напередодні улюбленець українців дав відверте інтерв'ю журналу "Теленеделя" та поділився життєвим досвідом. Виявляється, щоб стати успішним актором, потрібно просто "не набридати Всесвіту".

"Для мене перевірена істина: якщо сильно чогось хочеш, не факт, що воно прийде. Треба бажати, не особливо бажаючи. Тобто візуалізувати бажання й відпустити його. Коли починаєш жити якоюсь думкою, мрія від тебе весь час віддаляється. Ти просто набридаєш Всесвіту. Я якось у книжці таке вичитав і взяв на озброєння. А то, буває, виходить якийсь серіал, і думаєш: от би в чомусь схожому зіграти! Але не кличуть. Варто цю думку відпустити - і тієї ж миті довгоочікуваний дзвінок".

Саме так Горбунов отримав роль у найуспішнішому українському серіалі року - "Останній москаль".

"Спочатку ми думали що мені пасуватиме роль Голови. Але на пробах наш продюсер Олена Васильєва раптом подивилася на мене й каже: "Це ж Іван! Юро, ну ж бо візьми інший текст..." Я взяв - і мене затвердили на роль Івана. Тобто ти собі плануєш одне, а виходить зовсім інше. Хоча дуже радий, що зіграв саме цього персонажа. Опісля від дітей на вулиці відбою не було. А у Львові, пам'ятаю, за мною якісь жінки два квартали гналися, щоб сфотографуватися".

Заради ролі 45-річному актору довелося набрати зайві 8 кілограмів.

"Тоді ми шукали образ і не стали клеїти Івану вуса, бо й так всі герої вусаті (зате зараз я знімаюся в серіалу "Найкращий тиждень мого життя", і там у мене є вуса!) Вирішили, що Іван буде неголеним і трохи повненьким. Останнього я домігся легко і швидко: просто їли все підряд на вечерю - і будь ласка. А ось скинути зайве виявилося набагато складніше. Самими походами до спортзалу не обійшлося - довелося на дієті сидіти: селеровий суп, нічого на ніч – узагалі, та й по всьому... Якщо зніматимемо другий сезон, гладшати не стану. У мене є й інші плани, яким це може перешкодити".

Нагадаємо, що Юрій Горбунов буде суддею дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", який стартує в середині жовтня на телеканалі 1+1.