Юрій Горбунов та Катерина Осадча зізналися, що вони разом

Юрій Горбунов та Катерина Осадча зізналися, що вони разом

Юрій Горбунов та Катерина Осадча стануть ведучими шостого сезону головного вокального шоу "Голос країни"

Поділитися:

Юрій Горбунов та Катерина Осадча стануть ведучими шостого сезону головного вокального шоу "Голос країни" на каналі "1+1".

Для них це не перший досвід спільної роботи. Глядачі "1+1" вже звикли бачити їх разом в таких проектах каналу, як "Голос. Діти -2" і "Маленькі гіганти". Продюсери шоу зазначають, що у виборі ведучих не сумнівалися.

"Юрій і Катя - улюблені ведучі всієї країни. Після проекту "Голос. Діти" ми зрозуміли, що вони – ідеальна пара. Вони чудово виглядають разом, і їх дуже люблять глядачі. За їх телевізійними стосунками стежить безліч українців", - говорить креативний продюсер проекту Володимир Завадюк.

За словами творчої групи, Горбунов працюватиме переважно на сцені і стане сполучною ланкою між учасниками, тренерами та глядачами.

"Після ролі ведучого шоу "Голос. Діти" я радий вести і дорослу версію проекту. Мені буде приємно розділити успіх і хвилювання з нашими учасниками. Упевнений, що шостий сезон буде ще цікавіше - команда, яка працює над шоу, вже перевірена у різних телевізійних боях, і це вже є запорукою успіху. Я радий нашому телевізійному тандему з Катею - у дитячому "Голосі" ми швидко знайшли спільну мову, і глядачам, судячи з відгуків, теж наш дует сподобався", - говорить телеведучий.

У той же час підтримувати учасників за лаштунками проекту, в стрес-румі, окрім Юрія Горбунова буде і Катерина Осадча. Ведучі по черзі виконуватимуть цю функцію.

"Оскільки зазвичай я працюю у кадрі сама, для мене дуже важливий професіоналізм партнера на майданчику, адже під час ефіру (а особливо у прямому ефірі) ведучі мають розуміти один одного з напівслова. Тому мені приємно, що саме Юра став моїм партнером по проекту. Крім того, у нього чудове почуття гумору, що полегшує нашу співпрацю", - коментує Катерина Осадча.

Нагадаємо, як стало відомо раніше, тренерами шостого сезону стануть Потап, Іван Дорн і Тіна Кароль, а ім'я четвертого наставника творці проекту поки не називають. Вперше в історії проекту глядачі побачать залаштунки шоу. Також особливістю шостого сезону "Голосу країни" стане інтернаціональний склад учасників – вокалістів з усього світу приваблює різноманітність музичного репертуару української версії проекту. Учасники шоу зламають всі стереотипи, адже вони мають не просто потужний голос, а й власний музичний світогляд. Також в постановках шостого сезону "Голосу країни" творча група проекту задіє найсучасніші технології, новітні спецефекти і масштабні декорації, а на сцені проекту покажуть номери, які обіцяють стати найяскравішими в історії проекту. Зазначимо, новий сезон головного вокального шоу країни вийде в ефірі каналу "1+1" вже зовсім скоро.

"Голос країни" - одна з найпопулярніших програм на українському телебаченні. Наставниками учасників стають найзатребуваніші зірки шоу-бізнесу. Свої команди тренери формують під час сліпих прослуховувань. Вони сидять спинами до сцени і вибирають конкурсантів, орієнтуючись тільки на їх вокальні дані. Після сліпих прослуховувань виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів - "Боїв", "Нокаутів" і "Прямих ефірів".

Новини по темі