Юрія Горбунова вразив патріотизм учасників нацвідбору дитячого "Євробачення"

Юрія Горбунова вразив патріотизм учасників нацвідбору дитячого "Євробачення"

Ведучий каналу зізнався, що від голосів учасників у нього бігали мурашки шкірою.

Поділитися:

Днями у Буковелі завершився конкурс на участь у дитячому "Євробаченні-2014". За нацвідбором пильно стежив Юрій Горбунов . Телеведучий "1+1" зізнався, що від голосів учасників у нього бігали мурашки шкірою.

"Коли слухаєш наших талановитих дітей, то усвідомлюєш, що у нас велике майбутнє. Діти вірять в єдину Україну, - більшість пісень конкурсу були щиро патріотичними", - прокоментував шоумен у своєму Фейсбуці.

До фіналу конкурсу у складі дуету "Зіркова капель" потрапила учасниця "Голосу. Діти" Еліна Сосновська. Співачка, яка народилася під Сімферополем, у півфіналі представляла Крим як частину України. Разом із партнером вона заспівала пісню українською мовою "Оберіг".

"Дівчина ще на шоу пройшла дуже сильні випробування, загартувалася. Очевидно, що для дітей, те, що зараз відбувається навколо – це тимчасові речі. Вони народилися в Україні і відчувають себе громадянами нашої держави і не зважають на політику. Між собою у всіх дітей одна мова – це мова дитинства. Нехай вони, коли виростуть, будуть кращими за нас, винесуть всі уроки і зможуть жити щасливо і мирно між собою", - наголосив Горбунов.

Перемогу у національному відборі здобуло тріо зі Львова, Харкова та окупованого Сімферополя "Sympho-Nick". Пісню "Прийде весна", якою виконавці підкорили конкурс, Горбунов вважає символічною.

"Юні таланти вже в листопаді відправляться на Мальту представляти Україну. Їхня пісня – це оптимістичне послання у Всесвіт про прагнення жити в єдиній незалежній Україні. Я б хотів вирушити до Мальти у складі групи підтримки наших дівчат. Я впевнений, що їх дуже тепло зустрінуть", - наголосив ведучий.