Юрію Горбунову подобається грати міліціонерів

Юрію Горбунову подобається грати міліціонерів

Актор і телеведучий розповів про свою роботу

Поділитися:

Працівники правоохоронних органів мріють побачити актора та ведучого "1+1" Юрія Горбунова у своїх лавах, адже роль міліціонера дуже йому пасує. Та й сам улюбленець глядачів, як з'ясувалося, охоче береться втілювати  сторожів порядку. Про це він нещодавно розповів прихильникам у інтерв'ю.

"Мені дуже подобається міліціонерів грати: щоразу, як я одягаю форму, правоохоронці кажуть: "Якого міліціонера міліція втратила!", - зізнається актор Юрій Горбунов.

Якщо з роллю правоохоронця у Юрія проблем не виникало, то образ гуцула в новому українському серіалі "Московський родич" виробництва "1+1" дався Юрію достатньо важко. Актор пояснює це як вибагливістю режисера Семена Горова, так і своїм бажанням зробити усе досконало. Утім, результатом він цілком задоволений, а оцінити "гуцульськість" Юрія Горбунова українські глядачі зможуть вже 2015 року, коли серіал вийде на екрани.

Те, що йому випало стати успішним телеведучим та актором, Юрій вважає справжнім дивом або ж дуже вдалим збігом обставин. Наразі Горбунов задіяний і у театральних виставах, і у зйомках великих телепроектів, зокрема "Голос. Діти", що стартує уже 25 січня. За словами ведучого, працювати з маленькими учасниками шоу набагато легше, ніж з дорослими, які часто значно вередливіші за дітей.

"Мені з дітьми дуже подобається працювати. З ними, правда, більше відповідальності. Але мені з ними комфортно та, взагалі-то, я там купаюсь наче сир у маслі!" – сміється Горбунов.

Відповідальність у спілкуванні з юними талантами Юрія Горбунова не лякає, адже спільну мову з ними він знаходить швидко.

Що Горбунов обожнює робити на дозвіллі? Які екстеремальні випадки траплялися з ведучим? Про це та інше дізнавайтеся у повній версії інтерв'ю для видання "Донбасс".

Читайте також: Актор Юрій Горбунов вийшов на театральну сцену