З 1 березня 1+1 media запускає телеканал Comedy Central

З 1 березня 1+1 media запускає телеканал Comedy Central

Бібліотека Comedy Central в Україні складатиметься з культових телевізійних хітів.

Поділитися:

1 березня 2023 року до портфоліо телеканалів-партнерів 1+1 media додасться новий телеканал – Comedy Central. Телеканал замінить Paramount Comedy та буде присутній в більшості типів прийому: на ОТТ-платформах, в пакетах оператора супутникового зв’язку Viasat та в кабельному ефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цієї весни! На 1+1 Україна стартують улюблені серіали з українськими акторами

Comedy Central — це глобальний розважальний бренд, який є частиною Paramount, однієї з провідних медіакомпаній у світі, відомої своїми культовими брендами, такими як MTV, Nickelodeon і легендарною студією Paramount Pictures. Comedy Central надає аудиторії доступ до відповідного комедійного контенту, найкращих серіалів, шоу та спешелів. Це канал, призначений для аудиторії віком від 18 до 49 років і охоплює близько 300 мільйонів домогосподарств у понад 150 країнах. З моменту запуску під своєю нинішньою назвою в США в 1991 році телеканал підкорив серця мільйонів глядачів і став лідером розважального сегменту. У різний час на телеканалі відбувалися прем’єри таких топових шоу: мультсеріалу «Південний парк», популярного сатиричного проєкту «Щоденне шоу», стендап-виступів всесвітньо відомих коміків Емі Шумера і Кевіна Харта та багато іншого. 

Бібліотека Comedy Central в Україні складатиметься з культових телевізійних хітів, які стали лідерами телеперегляду по всьому світу, таких як «Теорія великого вибуху», «Південний парк», «Друзі», «Рено 911», «Трудоголіки», «Кі та Піл», «Аквафіна — Нора з Квінс», «Юний Шелдон», «Буває і гірше», «Хороше місце», «Корпорація», «Як я зустрів вашу маму», «Супермаркет» та ексклюзивні премʼєри, про які стане відомо згодом. Наприклад, 20 березня на каналі відбудеться прем’єра нового анімаційного серіалу «Бівіс і Баттхед Майка Джаджа» (2022) із двома всесвітньо відомими культовими персонажами, які потрапляють в нову еру та намагаються знайти своє місце, не забуваючи про епічні вигадки. 

«Контент телеканалу Comedy Central перевірений роками та закохав у себе українців. Тому запуск телеканалу – це відповідь на запит глядачів, які, як ніколи, потребують позитивного та життєстверджуючого контенту», — прокоментувала Оксана Петришин, генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ та Comedy Central.

Новини по темі