За скільки українські зірки готові продатися Кремлю?

За скільки українські зірки готові продатися Кремлю?

Доки одні українські знаменитості готові покласти душу й тіло за свободу своєї держави, інші танцюють перед окупантами.

Поділитися:

Доки одні українські знаменитості готові покласти душу й тіло за свободу своєї держави, інші танцюють перед окупантами. І це в той час, коли від куль російських військових на рідній землі зірок гинуть люди. Журналісти програми "Секретні матеріали"   на "1+1" спробували з'ясувати, за скільки українські співаки готові продатися Кремлю.

"Справа в дуже-дуже міцному фінансовому фундаменті. Це не тільки гонорари, а й всілякі премії та заохочення", - говорить продюсер Віталій Сізик.

Побиття студентів на Майдані Незалежності змусило співачку Руслану скасувати свою участь у всіх шоу і відмовитися від гастролей. Зірка стала активною учасницею революції і прожила на Майдані понад два місці.

Без сумніву, Таісія Повалій ніколи б на таке не наважилася. Більшу частину творчого життя вона співала про рідну неньку, освідчувалася в любові українському народу. Тоді артистка навіть не здогадувалася, що одного дня гроші переможуть будь-яке почуття.

Народна артистка й за сумісництвом депутат Партії Регіонів до провального кінця підтримувала біло-блакитну команду. Коли на Майдані пролилася перша кров, Повалій не промовила ні слова співчуття українцям. Натомість гастролювала Росією і без нотки суму тішила тамтешніх глядачів. Тепер же співом Таїсії насолодяться і на окупованому півострові: народна артистка України погодилася виконувати свої хіти на Дні Росії в Криму.

Прихильники у відчаї. Вони закликають позбавити колись улюблену артистку українського громадянства. Але, схоже, це не дуже хвилює Повалій, адже все, що вона робить – має високу ціну.

На думку продюсера Віталія Сізика, що гонорара Повалій становить 40-50 тисяч умовних одиниць.

У непростий для України час червоними доріжками російських концертів дефілювали й інші виконавці: Віра Брежнєва, Йолка, Потап і Настя...

Що підштовхнуло цих знаменитостей розважати окупантів, дізнавайтеся у випуску "Секретних матеріалів":