Захопливі українські серіали про медиків, які надихають на боротьбу та віру в дива

Захопливі серіали про медиків, які надихають на боротьбу та віру в дива

Жіночий лікар. Нове життя, Лікарка за покликанням і не тільки: серіали про медиків, які сподобаються кожному

Поділитися:

2 жовтня у світі відзнають Міжнародний день лікаря. З нагоди свята про професіоналів, які рятують життя, підготували добірку медичних серіалів та проєктів, які сподобаються глядачам.

Жіночий лікар. Нове життя

Один з найпопулярніших серіалів про медиків, де головні ролі виконали Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта та інші. Події серіалу розгортаються у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. Головний герой Михайло Гончар зіштовхується з непростими медичними кейсами та особистими драмами наряду з іншими героями серіалу. У другому сезоні глядачі дізнаються, як складають стосунки Михайла та Олени Руденко, яка ухвалила рішення стати бойовим медиком на фронті, що чекає на лікаря Юрія Сердюка та Пишну з дитиною, а також якою буде доля Андрія Балюка. У серіалі з'являються нові персонажі, що додають цікавості та гостроти сюжету, зароджуються нові романтичні історії та розкриваються давні таємниці.

Де дивитися Жіночий лікар. Нове життя: на телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00, а також на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 Україна покаже Хазяїн 2. На своїй землі з Богданом Бенюком у головній ролі: стала відома дата прем'єри

Лікарка за покликанням

Надихаюча та драматична історія, що присвячується професійному подвигу українських медичних працівників, які щодня рятують українців. Головні ролі виконало відоме українське подружжя Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков. За сюжетом, талановита лікарка-реаніматолог Марина Бондар опиняється на межі розлучення з своїм колегою, хірургом Андрієм Бондарем після зради. Марина збирається прийняти пропозицію роботи в Польщі та перевезти туди сім’ю, щоб почати життя з чистого аркуша. Проте, вже наступного ранку вона прокидається від вибухів і вирішує залишитися в рідній лікарні, яка переходить у режим роботи 24/7. Попри власну виснаженість, розгубленість, сімейні драми, брак ліків та внутрішні проблеми лікарні, медики зберігають професіоналізм та невтомно рятують життя. Це історія про те, як у відчайдушній боротьбі за життя завжди знаходиться місце для надії. До роботи над серіалом залучені спеціалісти з НДСЛ Охматдит, а неймовірна історія цієї лікарні в перші 50 днів повномасштабного вторгнення стала основою драматургії серіалу.

Де дивитися Лікарку за покликанням​​​​​​: з 14 жовтня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна.

Анатомія дива

Це документальний медичний детектив, де ведучою стала Валентина Хамайко. Проєкт розповідає про надихаючі історії зцілень, успішні медичні кейси та українських лікарів, які творять справжні дива. Кожен епізод — реконструкція реальних подій, коли пацієнти зіштовхують з незрозумілими симптомами, а встановлення діагнозу стає серйозним викликом для медиків. Глядачів познайомлять з провідними українськими лікарями, які у своїй практиці використовують інноваційні методи, що базуються на сучасних наукових даних і власному професійному досвіді. І, звісно, однією з головних тем програми, є людяність, без якої справжнє лікарське диво було б неможливе. 

Де дивитися Анатомію дива: з 21 жовтня, з понеділка по четвер, о 16:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія незламності та пошуку справжнього кохання: на 1+1 Україна покажуть драматичний серіал Реванш

Новини по темі