Завагітніють в листопаді: астролог назвала знаки зодіаку, яких невдовзі чекає поповнення

Які знаки зодіаку чекає вагітність у листопаді 2023 року

Гороскоп на листопад 2023 від астрологині пророкує поповнення в родині кільком знакам зодіаку.

Поділитися:

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на листопад 2023 для всіх знаків зодіаку по днях. Кому пророкують вагітність?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп на листопад 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Рака

13 листопада Молодий місяць у 5 будинку кохання та задоволення. Можлива вагітність чи народження дитини, великий фокус на дітей. Останній тиждень листопада буде гарне самопочуття. Варто зайнятися спортом, відмовитися від шкідливих звичок. 

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Близнюків

У листопаді Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 10 домі роботи та досягнень. Справи на роботі зазнають прогресу. Повторяться події березня-квітня. Ви зміните статус: весілля, народження дитини, розлучення тощо.

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Діви

У листопаді Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 7 домі стосунків та комунікацій. Отримаєте те, чого очікуєте. Зустрінетеся з онлайн-другом. Ваша сварка закінчиться примиренням. Ваша дитина приїде у гості. Сприятливий час для вагітності. Стосунки налагодяться та почнуть приносити більше задоволення. Зникнуть усі обмеження. Буде другий шанс щодо чогось.

27 листопада Повний місяць у 10 домі кар'єри. Повня принесе кульмінацію у робочих питаннях. Проясниться ситуація в колективі. Зміна статусу: вагітність, одруження, розлучення тощо. 

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Стрільців

У листопаді Сатурн опиниться у вашому 4 домі родини. Буде прогрес у родинних питаннях та нерухомості. Знайдете омріяне житло. Ремонт нарешті закінчиться. Прийдуть документи, на які давно чекали. Можливий переїзд та народження дитини.  

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Козорогів

Венера входить до вашого 10 будинку досягнень. Отримаєте гарні новини щодо роботи. Ваша посада стане вищою. У колектив прийде нова керівниця. Популярність зросте. Зміна статусу може полягати в одруженні чи народженні дитини.

Знайомство з професією: скільки треба навчатися на баристу і наскільки це перспективна робота. Дивіться сюжет "Сніданку з 1+1", що виходить з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна”.

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новини по темі