Керівник дитячого садочка застосувала фізичну силу проти Ольги Фреймут

Керівник дитячого садочка застосувала фізичну силу проти Ольги Фреймут

 Сьогодні, 29 квітня, на каналі "1+1" вийшов четвертий епізод нового сезону програми "Інспектор Фреймут", який був присвячений українським дитячим садочкам.

Поділитися:

Сьогодні, 29 квітня, на каналі "1+1" вийшов п'ятий епізод нового сезону програми "Інспектор Фреймут", який був присвячений українським дитячим садочкам. 

Команда проекту "Інспектор Фреймут" отримала від глядачів велику кількість прохань перевірити дитячі заклади, до яких ходить їхня малеча. Батьки скаржились на неякісну їжу, якою труяться діти, та антисанітарні умови. Особливу увагу "Інспектора" привернув львівський садок №171 у Львові. Тут вчаться дітки зі схильністю до туберкульозу, які, відповідно, потребують особливих умов та посиленої уваги.

Професійно оцінити роботу їдалень в українських дитячих закладах освіти ведучій допомагала гастроентеролог Олена Коноваленко та юрист Назар Танасишин. Також Ольга Фреймут запросила з собою на "інспекцію" представника мерії.

"Ми приїхали сюди, тому що було дуже багато негативних відгуків. Мене дійсно неприємно вразили жіночки на кухні, а на стінах виявлена чорна пліснява. Її у такому закладі бути не може! Також потрібно правильно зберігати продукти. Хоча бідність садочка і прикрита малюночками батьків, а вихователі з усіх сил намагаються створити комфорт", - зазначила інспектор.

У садочку на київській Троєщині команда проекту зіткнулася з агресивною поведінкою керівниці дитячого закладу, яка намагалася застосувати фізичну силу, щоб зупинити "інспекцію". Вона так і не дозволила перевірити у лабораторії їжу, якою годують діток.  А ось чим її вразив дитячий садочок у прифронтовому Артемівську, дивіться у новому випуску "Інспектор Фреймут".

Нагадаємо, поділитися своєю проблемою з командою "Інспектора Фреймут" можна, написавши на електронну адресу inspector@1plus1.tv.