«Здійсни мрію»: 1+1 media уклали меморандум про співпрацю з благодійним фондом «Діти Героїв»

Було укладено меморандум між 1+1 media та фондом Діти Героїв

Меморандум про співпрацю уклали між 1+1 media та фондом «Діти Героїв».

Поділитися:

1+1 media спільно з благодійним фондом «Діти Героїв» уклали меморандум про співпрацю в межах проєкту «Здійсни мрію». Партнерство передбачатиме реалізацію нематеріальних мрій дітей, які втратили одного або двох батьків внаслідок російської війни проти України. Також команди розповідатимуть про дітей, які наближають українську перемогу, та готуватимуть низку тематичних роликів для міжнародної аудиторії, привертаючи увагу до подій в країні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неможливо стримати сльози: як пройшов показ документальної стрічки “Довга доба”

«У грудні 2023 року ми перезапустили проєкт “Здійсни мрію”, аби допомагати тим дітям, в яких повномасштабна війна відібрала право на щасливе дитинство. Завдяки фонду “Діти Героїв” ми вже отримали близько сотні щемливих історій та мрій дітей українських захисників. Для нас – честь втілити їх в реальність», – прокоментували в 1+1 media. 

Крім здійснення мрій, 1+1 media та «Діти Героїв» зосередяться на втіленні низки тематичних ініціатив – проведенні ексклюзивних показів фільмів, мультфільмів та майстер-класів; тренувань з провідними українськими спортсменами; та інших дотичних до теми спецпроєктів. 

«Кожна дитяча мрія – це промінчик світла, що пробивається крізь темряву війни. Завдяки співпраці з 1+1 media ми прагнемо зробити більше, ніж могли б самотужки: запалити вогник в очах дітей Героїв, які втратили батьків, та здійснити їхні мрії», — Тетяна Новицька, CEO БФ «Діти Героїв».

Традиційно, всі новини, пов’язані з проєктом «Здійсни мрію», публікуватимуться на ресурсах 1+1 media — соціальних мережах, новинних ресурсах і сюжетах, сайтах телеканалів тощо. Також на офіційних майданчиках благодійного фонду «Діти Героїв». 

Нагадаємо, що ініціатива «Здійсни мрію» реалізується в компанії з 2016 року, проте через велику війну рф проти України набула інших сенсів. Зірковими менторами проєкту стали: ведучий телепроєктів Тімур Мірошниченко, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1» на 1+1 Україна Неля Шовкопляс, ведучий проєкту «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ, інфлюенсер Нікіта Добринін, ведуча 1+1 Марафон і ТСН Наталія Островська. 

Довідка

БФ «Діти Героїв» допомагає дітям, які втратили одного чи обох батьків внаслідок повномасштабного вторгнення рф. Фонд надає першочергову фінансову допомогу, психологічну та юридичну підтримку, сприяє освіті та розвитку дітей до їхнього повноліття.

На середину лютого під опікою фонду 7889 підопічних. З них 1062 є ВПО, 151 дитина втратили маму і тата, 177  дітей з інвалідністю, 970 — діти з багатодітних родин. Щотижня до фонду приєднуються близько 80 дітей. 88% підопічних фонду — це діти військовослужбовців, 12% — цивільних. Програми та проєкти фонду базуються на індивідуальному підході до кожної дитини з метою забезпечення їх унікальних потреб. Більше — за цим посиланням

Новини по темі