Женя Галич, лідер рок-гурту «O.Torvald», долучився до благодійної акції в межах телемарафону Embrace Ukraine

Лідер O.Torvald долучився до благодійної акції в межах телемарафону Embrace Ukraine

До студії шоу «Сніданок з 1+1» завітав лідер рок-гурту «O.Torvald» Женя Галич.

Поділитися:

В ефірі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» продовжується благодійна акція «Підтримай Україну», присвячена телемарафону Embrace Ukraine, який відбудеться в Амстердамі 21 червня. Щоденно у прямому ефірі презентуються цінні та актуальні лоти, власниками яких можуть стати найактивніші благодійники.

Так, у прямому ефірі вже були представлені два ексклюзивні лоти — 100 комплектів останнього накладу марок з кораблем та світшот від FROLOV з унікальним номером 044 і серцем з мапою України.

Сьогодні ж, 19 червня, до студії шоу «Сніданок з 1+1» завітав лідер рок-гурту «O.Torvald» Женя Галич. Женя представив третій лот — патріотичну футболку, підписану ним та його побратимами з підрозділу. Також вперше від початку повномасштабного вторгнення дав інтерв‘ю на телебаченні, адже нині, як і більшість українських музикантів, зі зброєю в руках захищає нашу країну.

Для того, аби задонатити за лот Жені Галича, необхідно перейти за спеціальним QR-кодом в ефірі «Сніданку» чи за посиланням, авторизуватися в системі Донорбокс (тобто вказати свої прізвище та імʼя, а також електронну пошту) та відправити благодійний внесок (мінімальна сума — 5$).

футболка

Крім цього, найактивніший благодійник стане власником головного лота — прапора України, підписаного Президентом Володимиром Зеленським. Ім’я переможця, який відправить найбільшу суму в межах збору, буде оголошено прямісінько зі сцени в Амстердамі під час телемарафону Embrace Ukraine.

Усі виручені кошти через глобальну фандрейзингову платформу UNITED24 будуть відправлені на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні.

Галич

Нагадуємо, у вівторок, 21 червня, о 21:00 за Києвом у столиці Нідерландів — місті Амстердам, відбудеться міжнародний благодійний телемарафон на підтримку України Embrace Ukraine — #StrivingTogether. Захід пройде напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі і прагне консолідувати європейську аудиторію навколо теми готовності України стати частиною родини ЄС.

Серед артистів, які звертатимуться до багатомільйонної аудиторії з Музейної площі в Амстердамі, — переможці «Євробачення» Conchita Wurst та Emmelie de Forest, європейські зірки Blind Channel, S10 та Malik Harris. Учасниками заходу стануть українські суперзірки, які тричі принесли Україні перемогу на «Євробаченні» — Kalush Orchestra, Jamala та Ruslana, а також справжня легенда України та Європи – VERKA SERDUCHKA & band.

Головним медіапартнером телемарафону Embrace Ukraine — #StrivingTogether є найпопулярніше ранкове шоу країни «Сніданок з 1+1», що нині транслюється на телеканалах ТЕТ та 2+2 щоденно, а також в YouTube. В ефірі «Сніданку» з 16 червня відбуватиметься спеціальна благодійна акція, в межах якої глядачі можуть зробити донати через платформу UNITED24 та стати обдарованими унікальними тематичними подарунками від зірок.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня на телеканалах ТЕТ та 2+2, а також в YouTube з 7:00 у будні та з 8:00 на вихідних.

Новини по темі