Жаботинська не переконала шефа та вибула з проекту

Жаботинська не переконала шефа та вибула з проекту

Дев'ята вечеря на "Пекельній кухні" стала останнім випробовуванням, на якому своє існування припинили червона та синя команди. Відтепер шлях до перемоги продовжать сім учасників у складі однієї команди чорних кітелів.

Поділитися:

Дев'ята вечеря на "Пекельній кухні" стала останнім випробовуванням, на якому своє існування припинили червона та синя команди. Відтепер шлях до перемоги продовжать сім учасників у складі однієї команди чорних кітелів.

"Це остання вечеря, на якій синя та червона кухні змагатимуться між собою, – з цих слів розпочав своє звернення до учасників Арам Мнацаканов. – Після вечері не буде ні синіх, ні червоних. Залишаться лише найкращі, яким я видам чорні кітелі. В них сім кухарів продовжать боротьбу за півмільйона гривень".

Черговою особливістю цього вечора стала несподівана зміна позицій учасників на кухнях. Анелія Редельбах та Олена Жаботинська працювали на синій кухні з хлопцями, а Олександр Янковський та Георгій Хучуа – на червоній.

"Я не очікував, що перейду у жіночу команду, – зізнається Георгій. – Але ми працювали нормально. Все видали. Я адаптувався та впорався на дев'яносто відсотків. На новому місці мені допомогло відчуття команди, коли всі слухали один одного. Ми показали командну гру. А у чоловічій команді такого не було".

Якщо для Георгія подібна зміна позицій стала суцільною несподіванкою, то Анелія була готова до таких нововведень на вечері. Проте учасниця продемонструвала зовсім не найкращі результати.

"На цій вечері я вперше з чимось не впоралася, – зізнається Редельбах. – Переломним моментом в моїй роботі стало величезне замовлення. З того моменту я "протупила". Я не знала, чи виженуть мене, але точно не хотіла залишати проект".

Подібна перестановка стала неприємним сюрпризом для Олександра Янковського. Він зізнався, що на цій вечері йому було важко.

"Я не чекав таких змін. Думав, що будемо змагатися тільки з дівчатами, – зізнається Янковський, який працював на червоній кухні. – Я не міг звикнути та відчував бардак на кухні дівчат. На синій я відчуваю себе, як вдома. А на червоній, як у гостях. У дівчат були неправильні заготовки. Їх довелося переробити. Але всі учасники показали себе сильними гравцями. Марина трошки створювала паніку. Даша відмінно працювала. До неї взагалі жодних претензій. І комунікація була нормальна".

Якщо несподівану зміну позицій на синій та червоній кухнях Дар'я Гросицька змогла передбачити, то її плани про власну роль су-шефа на цій вечері не реалізувалися.

"З різних міркувань су-шефом мала бути я, – зізнається Гросицька. – Але я не засмутилася, що це не відбулося. А ту перестановку, яка була на вечері, я прийняла спокійно, тому що була готова. Наша жіноча команда це обговорювала. Свою роботу на вечері я оцінюю на чотири з мінусом".

У вирі помилок і несподіванок на останній вечері червоно-синіх протистоянь вперше за всю історію другого сезону "Пекельної кухні" командам вдалося видати всі страви у зал за дві години. Незважаючи на непогані результати роботи обох команд, "виліт" ніхто не відміняв. Номінована Олена Жаботинська не змогла переконати шефа у тому, чому саме її він має залишити у проекті, і поплатилася за це своїм місцем у шоу. А Мних втратила свою моральну підтримку. За тижні, проведені на "Пекельній кухні", Марина та Олена стали подругами.

На зміну неприємній церемонії "вильоту" прийшов омріяний момент вручення чорних кітелів найсильнішим учасникам. Своїми очікуваннями від новоспеченої команди поділився Сергій Гусовський. На кухарів, які вдягли чорні кітелі, він покладає великі надії.

"Хлопці та дівчата виправдали всі мої сподівання, – зізнався Сергій Михайлович. – Чорні кітелі – це новий етап, в який пройшли, за дрібним виключенням, ті, хто й мав. Залишилися найсильніші. Я вважаю, що з семи учасників, шість мали увійти в цю команду. Одна людина – це питання однієї вечері. Надалі все буде добре не завжди. Їх будуть мордувати. Усі труднощі будут пов'язані з втомою. Але учасники знають, за що змагаються".