Жартівник Мнацаканов зібрав аншлаг у книжковому магазині

Жартівник Мнацаканов зібрав аншлаг у книжковому магазині

"Пекельний шеф" Арам Мнацаканов презентував у Києві свою нову книгу.

Поділитися:

Ведучий шоу "Пекельна кухня" і "На ножах" Арам Мнацаканов презентував у Києві свою нову книгу. Велике якісне видання під назвою "Рецепты Арама Мнацаканова. Самые вкусные маршруты Европы" має багато картинок, класних рецептів, а ще дотепних текстів від "пекельного шефа" з дуже корисними порадами.

Книжка має три розділи - про Іспанію, Італію та Францію. Мнацаканов розповідає, яку їжу там люблять, що і де варто скуштувати, якщо ви раптом опинитися в тих краях, а навіть якщо і не опинитися - то ось вам автентичні рецепти найкращих страв.

Відомо, що Арам Михайлович - поціновувач хороших вин. Тож до страв він дає ще й винні рекомендації. Саме тому на обкладинці книги стоїть позначка "18+" - щоб не було проблем із російським законодавством.

Презентація книги відбулася в київському книжковому магазині "Читай-город" у ТЦ DreamTown. Мнацаканов приїхав із невеликим запасом часу. І доки фанати займали місця, "пекельний шеф" у темний окулярах та стильному пальто прогулювався магазинами.

- Я так давно не був в Україні, що готовий спілкуватися з вами скільки завгодно часу! - запевняв шеф під час зустрічі із читачами. Поводився дуже по-простому, багато жартував і не залишив без відповіді жодного запитання.

Після цього була автограф-сесія і фото з усіма бажаючими.

До речі, на презентації були помічені учасник другого сезону "Пекельної кухні" Володимир Стукотін (все такий же гламурний), а також учасниця третього сезону Леона Тосхопаран.