Женя Лебедин приголомшив віршем про війну (ВІДЕО)

Женя Лебедин приголомшив віршем про війну (ВІДЕО)

щоб дивувати суддів і глядачів знову і знову, доводиться перевершували самого себе

Поділитися:

Минулого разу Жені довелося грати "на подолання".

Семирічний хлопчик дуже хвилювався, коли йому довелося втілювати на сцені образ хитрого та хвалькуватого Голохвастова, адже сам він скромний і на захопливі відгуки на свою адресу реагує стримано.

Але щоб дивувати суддів і глядачів знову і знову, йому доводиться перевершували самого себе. Цього разу мама запропонувала талановитому синові прочитати проникливий вірш Роберта Рождественського про маленьку людину. І Женя впорався на всі сто. Ба більше! Від такого душевного виконання у всіх дорослих шкірою  бігали мурашки. Ще за лаштунками Женя пропустив цей твір крізь себе і не міг ні з ким його обговорювати.

"Я уявити собі не могла, що така маленька людина, як ти, переверне всю мою душу. Ніхто не вправі вирішувати, хто маленька людина, а хто - велика. Якщо у маленької людини велике серце, то вона здатна на дуже великі вчинки. Якби всі президенти світу прислухалися до того, що говориш ти у нас на проекті, то, я думаю, світ жив би мудріше, добріше, щасливіше і спокійніше", - прокоментувала суддя проекту Наталя Могілевська.

Глядацька зала та судді аплодували  хлопчику стоячи, стримуючи сльози, а у соціальних мережах запропонувати  показати відео можновладяцям. Приголомшивий виступ семирічного учасника дивіться за посиланням. 

На запитання Юрія Горбунова, якою він собі уявляє Україну, маленький Женя сказав: "Всі люди повинні бути чесними, добрими і люблячими свою країну".