Як героїня "Життя без обману" схудла на 7 кілограмів

Як героїня "Життя без обману" схудла на 7 кілограмів

Ведучий програми "Життя без обману" Олексій Душка розповість про "домашній фаст-фуд"

Поділитися:

Наступної середи, 16 вересня о 22:00, ведучий програми "Життя без обману" Олексій Душка розповість про "домашній фаст-фуд". Зокрема про те, як страви швидкого приготування, які ми робимо вдома, загрожують нашому здоров'ю та які наслідки приховує регулярне вживання популярних нині смузі та фрешів.

Героями випуску стануть музикант Арсен Мірзоян та співачка Світлана Тарабарова. Разом із ведучим проекту вони пройдуть найсучасніші тести та розвіють міфи про здорове харчування. 

Нагадаємо, цієї середи Олексій Душка пояснив, як знежирені молочні продукти можуть шкодити здоров'ю.

Так, виявилось, що вони часто містять велику кількість цукру, тобто не можуть сприяти схудненню – адже все, що має в своєму складі цукор, може провокувати збільшення, а не зменшення ваги. Ба більше, цукор призводить до залежності - навіть, швидше, ніж наркотичні речовини.

Автори програми традиційно на реальному прикладі продемонстрували, як можна швидко та ефективно худнути без загрози для здоров'я. А Олексій на своїй сторінці у Facebook уже навіть поділився рецептом дієти та проконсультував глядачів програми. 

"Друзі, наша Маша дійсно втратила 7 кг за 4 тижні. Але! Вдалося їй це, бо щодня вона сумлінно виконувала усі настанови тренера Стаса щодо часу прийомів їжі та рідини, порцій їжі, власне компонентів їжі, тричі на тиждень займалася у спортзалі з тренером, та головне - не шукала варіантів, як поєднувати це зі своїми старими звичками! Отже, її новий режим життя на період худнення виглядав так (усі продукти треба було важити у сирому, не готовому вигляді):


7:30 склянки води (200 мл);
8:00 1 ст. ложка олії льону;
8:30 1-й прийом їжі: 50 г вівсянки (чергувати через день з кукурудзяною кашею 40 г) на воді, 1 ціле варене яйце.
11:30 2-й прийом їжі: 100 г сиру кисломолочного 5%, 100 г будь-яких сезонних фруктів;
14:30 3-й прийом їжі: 50 г рису нешліфованого (чергувати через день з гречаною крупою 60 г), 100 г м'яса (курка, перепілка, індичка, кролик, телятина) або нежирної риби; овочі - без ваги (картоплю не вживати!);
17:30 4-й прийом їжі такий, як 2-й: 100 сиру кисломолочного 5%, 100 г будь-яких сезонних фруктів;
20:30 5-й прийом їжі: 100 г риби або м'яса не жирні, овочі - салат з 1 ст. ложкою олії льону. Або: суп овочевий з порцією м'яса чи риби;
6-й прийом їжі - перед сном, за принципом 5-го, або 200 мл кефіру;
Тричі на тиждень у 5-й прийом їжі можна з'їсти 100 г жирної риби, або 100-150 г стейка зі свинини з овочами;
Рідину/воду пити за півгодини до їжі, або не раніше ніж за годину після. Чай/кава - без цукру/меду/молока! Води чистої за день випивати не менше, ніж 1,5 л. 
Маша змогла схуднути! Зможете і Ви!" - Запевнив Олексій.

Нагадаємо, що "Життя без обману" виходить ефірі телеканалу 1+1 щосереди о 22:00.