Журнал "Viva!" нагородив ведучих "1+1" патріотичними прикрасами

Журнал "Viva!" нагородив ведучих "1+1" патріотичними прикрасами

Журнал вирішив підбити підсумки 2014-го та зробив це у дуже оригінальний спосіб.

Поділитися:

Наприкінці року журнал "Viva!" вирішив підбити підсумки 2014-го та зробив це у дуже оригінальний спосіб. Усіх, хто фігурував на обкладинці  видання в цьому році, було запрошено на вечірку, де їм вручили коштовності від ювелірного дому ZARINA.

Рекордна кількість зірок "1+1" у 2014 потрапила на обкладинки зіркового видання: це були фото Анатолія Анатоліча, Алли Мазур, Ольги Фреймут, Ігоря Грохоцького та Руслана Сенічкіна.

"Моя дружина читає "Viva!", мої батьки читають "Viva!", майже усі жінки України читають "Viva!", - зізнався Анатолій Анатоліч.

Відбувалась урочиста церемонія вручення подарунків на вечірці з приводу святкування дня народження одного зі столичних ювелірних магазинів ZARINA. Кожна прикраса, яку отримали зіркові гості з обкладинок, була підібрана індивідуально, а до основного сюрпризу докладався обов'язковий патріотичний презент – флешки, жовто-блакитні ручки та орендовані хустинки..

 Вели нагородження ведучі "1+1" Марина Леончук та Соломія Вітвіцька.

"Сам журнал у зв'язку із подіями в Україні дуже змінився, тобто він дуже актуально та свідомо показує і проявляє свою позицію.  Це дуже приємно, що вони ідуть в ногу з часом", - прокоментувала Соломія Вітвіцька.

Та самою церемонією вечір не обмежився: гості заходу насолоджувались святковою атмосферою під живу музику, смачні наїдки та ексклюзивні напої. Крім того, на вечірці було презентовано особливу колекцію дизайнера Ольги Альонової та благодійної програми від ювелірного дому ZARINA "Ялинка бажань", у рамках якого діти з дитячих будинків отримають особливі новорічні подарунки.