Журналісти ВВС виступатимуть із включеннями перед глядачами каналу "1+1"

Журналісти ВВС виступатимуть із включеннями перед глядачами каналу "1+1"

Відтепер незалежний аналіз світових подій від ВВС доступний безпосередньо для глядачів в Україні 

Поділитися:

Незалежний аналіз світових подій від ВВС відтепер буде доступний безпосередньо для глядачів в Україні завдяки партнерству між Всесвітньою службою ВВС і найпопулярнішим телеканалом України "1+1"

Журналісти BBC Україна з центру новинного мовлення ВВС – New Broadcasting House в Лондоні – наживо виходитимуть в ефір основного інформаційного випуску ТСН о 19.30 щопонеділка та щосереди, пропонуючи глядачам "1+1" міжнародний контекст актуальних подій регіону, а також аналіз ключових британських і світових новин.

BBC Україна має низку партнерів з числа ключових інформаційних веб-ресурсів України. А це - перший спільний проект з телеканалом. Редактор відділу Європи Всесвітньої служби ВВС Артем Лісс каже:

"Популярність ВВС Україна невпинно зростає, а користувачі приходять на сайт bbc.ua за збалансованими, неупередженими і правдивими новинами, інтерв'ю та аналітичними статтями. Чудово те, що завдяки співпраці з таким авторитетним телеканалом, як "1+1", наші журналісти отримають нову аудиторію по всій Україні".

Фредерик Дyрман, голова відділу розвитку Всесвітньої служби ВВС, відповідальний за європейські служби, додає: "Ми дуже раді тому, що наше партнерство з "1+1" наблизить ВВС Україна до ширшої аудиторії в цей критичний час в історії України".

"ТСН - провідна інформаційна програма в Україні, наші ведучі і журналісти щороку отримують найпрестижніші професійні нагороди. Утім таке партнерство для нас - честь, бо ВВС - трендсетер у світі міжнародних новин і золотий стандарт для журналістів. Ми прагнемо здивувати своїх глядачів, і, я впевнений, що внесок ВВС збільшить привабливість наших програм", - зазначає Сергій Попов, директор інформаційного мовлення 1+1 Медіа.

BBC Україна надає свій контент на веб-сайті bbc.ua, де користувачі можуть почитати новини, репортажі й аналітичні статті, переглянути фотогалереї і відео, створені журналістами редакції в Україні, Росії та Великій Британії, а також найбільшою в світі  службою новин ВВС, що не має аналогів у світі.

Розділ "Спецпроекти" на bbc.ua містить редакційні ініціативи ВВС Україна і тематичні репортажі. Спеціальна рубрика "Україна" містить інформацію та аналітику, присвячену подіям в країні. Ключові події, що швидко розвиваються, висвітлюються в текстових онлайн-трансляціях – це інновативний засіб онлайн-журналістики, що дозволяє відображати всі оновлення в реальному часі. А в рубриці Школи журналістики ВВС можна ознайомитися з засадами редакційної політики та вимогами щодо використання неупередженої лексики і стилістичними особливостями репортажів для ТБ, радіо та онлайну.