Зібрали понад 75 тисяч гривень на потреби військових: ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька побувала на благодійному заході

 Соломія Вітвіцька допомогла зібрати 75 тисяч гривень на потреби військових: фото

У вихідні дні ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька взяла участь у заході Patriot Family Fest.

Поділитися:

Ведуча 1+1, служби новин ТСН Соломія Вітвіцька у минулі вихідні долучилася до Patriot Family Fest, на якому вдалося зібрати 75 тисяч гривень на потреби військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур і Наталія Мосейчук закликають допомогти з операцією українському воїну

Завдяки активній участі та підтримці всіх присутніх зібрані кошти підуть на потреби 400 військових Зазимської громади. Враженнями від заходу Соломія поділилася в дописі в Facebook.

"Разом на заході зібрали понад 75 тисяч гривень на потреби 400 військових Зазимської громади! Така чудова атмосфера Майстер-класи від народних майстрів, читання книг з українськими авторами, концерт, танцювальний урок, ну а я ще підписувала листівки за донати", — розповіла Соломія Вітвіцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сльози радості в прямому ефірі: Соломія Вітвіцька влаштувала зворушливу зустріч тата-захисника з донькою і дружиною в ефірі «1+1 Україна»

За кілька годин на заході було продано букетів на суму 8544 грн, а також футболку з підписами ведучих 1+1 Україна і 1+1 Марафон за 2700 грн. Однією з особливостей заходу стали торги за картину Соломії Вітвіцької, яка зібрала 11 000 грн, і її новий власник, стример, планує продати картину ще дорожче під час свого стріму.

Соломія Вітвіцька на благодійному заході

Новини по темі