Зірка прем'єрного серіалу "Любов та покарання" Мурат Йилдирим мріяв стати лікарем!

Зірка прем'єрного серіалу "Любов та покарання" Мурат Йилдирим мріяв стати лікарем!

На зміну серіалу "Величне століття. Роксолана" на канал 1 +1 прийшов турецький серіал "Любов і покарання", який вже встиг підірвати турецьке телебачення

Поділитися:

На зміну серіалу "Величне століття. Роксолана" на канал 1 +1 прийшов турецький серіал "Любов та покарання", який вже встиг підірвати турецьке телебачення і підкорив мільйони телеглядачів у різних країнах. А на зміну турецьким красеням-чоловікам, які так всім полюбилися: Султана Сулеймана з "Роксолани" і Боран з "Сили" прийшла гідна заміна в особі Саваш з "Кохання та покарання", якого зіграв улюбленець глядачів і улюбленець жінок у всьому світі Мурат Йилдирим. Мурат дійсно гідний захоплення: красень, талановитий, до того ж зразковий сім'янин. Ось, що розповів сам Мурат про свою роботу, любов та захоплення.

-Як починається день такого знаменитого людини, як ти?

- Як у всіх. Я не хворію зірковою хворобою і нічим не відрізняюся від всіх інших. Зазвичай, коли рано встаю, починаю свій день з чашки міцної еспресо, щоб прокинутися. І відразу ж їду на зйомки. Там можу з'їсти пару тостів.

- А як вийшло, що ти, будучи випускником технічного університету та відучившись на інженера - механіка, став актором?

- Коли навчався в університеті, навіть не думав про те, що можу стати актором, мене більше цікавила музика. Я навіть грав з друзями в групі. Одного разу в університеті до нас підійшла красива дівчина і запросила нас на виставу. Я йти не збирався, але ця дівчина дуже сподобалася моєму другові, і я пішов на виставу з ним за компанію. Вистава мені сподобався, особливо актор, який виконував головну роль. Ось тоді мені вперше в житті захотілося побувати на його місці. Звідси і виникло бажання стати актором.

- Напевно, це сама доля показала тобі твій шлях ...

- Я людина, яка вірить в долю. Мій приїзд в Стамбул і вступ до університету можна вважати поштовхом у моїй акторській кар'єрі. Коли я робив вибір, де мені вчитися, то мій університет був останнім у списку, і якщо б я нікуди не вступив, то на наступний рік поїхав би вступати на медичний. Тому, можливо, я міг би бути медиком.

- Яким ти бачиш своє акторське майбутнє?

- Я не та людина, яка веде рахунок своїм ролям і картинам. Коли я обертаюся назад, то все, що було, здається, мені дуже далеким. Але фінальної точки себе, як актора я ще не бачу. Мені весь час здається, що я тільки все почав.

- А чого хотілося б у плані ролей?

- Я дуже багато знімався і знімаюся в серіалах, хотілося б вже зробити ненадовго паузу і спробувати свої сили в кіно.

- З ким би ти хотів грати в Голлівуді?

- Мені багато акторів подобаються, але спочатку вони повинні захотіти грати зі мною. Спочатку можна було б запропонувати зіграти зі мною Хав'єру Бардему, якщо він не погодиться, звернутися до Шонну Пенну, якщо не він, то Джоні Депп, і якщо навіть він відмовиться, тоді - Роберт Дауні молодший. Якщо вже і він відмовить, доведеться грати одному.

- Всі твої герої дуже мужні, сміливі і багаті. Як ти думаєш, що робить чоловіка чоловіком?

- На мою думку, чоловіка перш за все робить чоловіком три складових: його чоловічий характер, його розум і його віра в себе.

- Ти одружений. Як ти познайомився зі своєю дружиною Бурчин?

- Вперше я побачив її на кастингу серіалу "Буря". Потім ми почали разом працювати, бачилися на знімальному майданчику, і я почав розуміти, що закохуюся в неї.

- А як зробив їй пропозицію?

- Ми сварилися, і вона крикнула мені: "Що ти від мене хочеш?". А я відповів: "Хочу з тобою одружитися!". У цей момент суперечка припинився. Після цього ми незабаром одружилися.

- Сподіваюся, потім ти зробив Бурчин пропозицію ще раз на більш романтичною обстановці?

- Звичайно, я ще раз зробив їй пропозицію, вже як належить.

- Твої слабкі місця?

- Сім'я, друзі і совість.

- Твоя остання покупка?

- Сорочка для себе і книга для Бурчин.

- Що ти думаєш про тих жінок, які, як божевільні, витрачають гроші на одяг?

- Сподіваюся, вони відчувають себе щасливими.

Дивіться серіал "Любов та покарання" на 1+1 з понеділка по четвер о 20:15!