Зірка "Сватів" Тетяна Кравченко розповіла про нерозділене почуття до колеги за серіалом

Зірка "Сватів" Тетяна Кравченко розповіла про нерозділене почуття до колеги за серіалом

Із 18 серпня на "1+1" розпочнеться показ найпозитивнішого і найдобрішого серіалу "Свати". 

Поділитися:

Із 18 серпня на "1+1" розпочнеться показ найпозитивнішого і найдобрішого серіалу "Свати". Із понеділка по четвер о 21:30 глядачі зможуть знову зануритися в атмосферу неповторного гумору. А о 22:45 у епізодах "Сватів: життя без гриму" уперше побачити, як знімався улюблений сітком. Про серіал, що підкорив українців, почуття до колеги Федора Добронравова, непрості стосунки з Людмилою Артем'євою eg.ru розповіла запальна "Валюха" - акторка Тетяна Кравченко.

- Тетяно, деякі артисти ображають, коли їх називають акторами однієї ролі.

- Так, але я до цього ставлюся спокійно. Мені так подобається моя Валюха, що, коли підходять до мене на вулиці й так називають, не ображаюся. Я всіх цих понтів наших зірок шоу-бізнесу не розумію: коли ховають обличчя за темними окулярами, ходять із охороною… Якого дідька ти в цю професію ліз? Щоби потім від людей бігати?

- У житті ви така ж бойова, як і ваша Валюха?

- Ми схожі: обидві українки, обидві гамірніі. Ходу й манеру героїні говорити я скопіювала у своєї мами. Вона ображалася, коли я казала про їхню подібність. Бурчала: "Валюха твоя – селючка, а я з міста, інтелігентна". Я дуже люблю свою Валюху. Коли мені сказали, що шостий сезон стане останнім, я ревіла білугою. Звикла, що стільки років поспіль ми щовесни усією знімальною групою їхали до моєї рідної України. Я готувалася: худнула, займалася спортом, ходила до косметолога. Стимул був.

- Як відбувалися зйомки? Курйози часто траплялися?

- Уся команда – від освітлювача до режисера віддавалася на 100 відсотків. Ніякого поспіху, як це часто буває під час знімання. Усі ці сіткоми знімають у підвалах. Я знаю, що Насті Заворотнюк під час роботи на "Моєю прекрасною нянею" навіть викликали швидку й мало не відвезли до психлікарні. Адже вона цілодобово  перебувала у підвалі без денного світла й повітря. Тут у будь-кого дах поїде. Ми ж "Сватів" знімали на природі.

- Чи відчували ви, що роль у серіалі призведе до шаленого успіху?

- Ні. Я просто жила, працювала і намагалася не впадати у відчай. Колись дуже давно я знайшла на горищі книжку з хіромантії і вирішила вивчити лінії на долоні. Чітко пам'ятаю, що наворожила собі тоді славу у 57 років. Так і сталося! "Свати" для мене – більше, ніж успіх. Якось Федір Добронравов мені сказав: "А ми ж, Танюхо, з тобою непогану справу робимо. У моїх друзів син хворіє лейкемією. Щоразу під час госпіталізації він просить батьків зібрати йому диски зі "Сватами". Каже, так йому веселіше й аналізи покращуються. Я заплакала. Мені ж до цього здавалося, що ми просто клоуни?

- Як складалися ваші стосунки з Людмилою Артем'євою?

- Коли я прийшла в "Свати", вона вже була зіркою і поводилася відповідно. А я ж баба пряма – візьми та й ляпни, що так робити не можна, навіть,якщо ти зірка. До бійки у нас не дійшло, але напруження лишилося. Однак на майданчику ми собі нічого зайвого не дозволяли. Якось після келиху я сказала комусь, що у нас із Арем'євою конфлікт. Потім мені за це було соромно. Треба віддати належне Люсі: вона жодного разу не показала мені, що знає про цю розмову. Але подружками ми з нею ніколи не будемо, тому що дуже різні.

- Кажуть, що під час знімання у вас із Добронравовим закрутився роман.

- Коли ми знімали третій сезон, у мене справді спалахнули почуття до Феді. Ніде правди діти – я просто божеволіла, справді закохалася. У тому сезоні ми з Федею мало не щодня грали в "любов" і майже не вилазили з ліжка. Я на той момент була дамою самотньою і,звісно, організм спрацював у правильному напрямі. Ще б трохи і накоїли б із Добронравовим дурниць. Але Федя дуже любить дружину і дітей. Він обережно охолодив мої почуття, делікатно дав зрозуміти, що це мана, яка скоро мине. Тепер ми з Федором найкращі друзі!