Зірки "Голосу країни" поділилися секретами суперфіналу у студії "Сніданку з "1+1"

Зірки "Голосу країни" поділилися секретами суперфіналу у студії "Сніданку з "1+1"

Їх лишилося тільки четверо та вже цієї неділі ви почуєте їх у суперфіналі "Голосу країни 5".

Поділитися:

Їх лишилося тільки четверо та вже цієї неділі ви почуєте їх у суперфіналі "Голосу країни 5". А сьогодні вони завітали в гості до "Сніданку з "1+1" та розповіли деякі секрети майбутнього фінального ефіру.

Вісімнадцятирічний викладача англійської Андрій Лучанко з команди Святослава, донеччанин Антон Копитін з команди Тіни, красунчик Євген Толочний з команди Олександра та єдина серед них дівчина-вокалістка Тетяна Решетняк з команди Потапа прийшли в гості до Руслана Сєнічкіна, щоб поділитись емоціями.

Кожного із них, крім мільйонів українських глядачів, будуть підтримувати рідні та близькі, найважливіші для них люди.

"У мене дуже потужна команда підтримки, нвйголовніше у моєму житті — це моя сім'я. Це мій синочок. Не знаю, чи буде він на фіналі, це буде пізно дуже, він може спати", - поділилася Тетяна Решетняк.

Найголовніша група підтримки для Андрія Лучанко так само діти. Щоправда, не його власні. Це маленькі учні вісімнадцятирічного юнака, завдяки яким він і потрапив до "Голосу країни".  

А для батька 3-х дітей, з команди Тіни Кароль, Антона Копитіна проект "Голос країни" - початок нового етапу у його житті:

 "Після переїзду з Донецьку, де в нас з родиною було стабільне і спокійне життя, ми розпочали нове – у столиці. Так вийшло, що наше нове життя почалося з "Голосу" у всіх сенсах – нещодавно в нас народилася 3-тя дитинка – син Філіп.  Моя родина мене дуже підтримує у моєму музичному розвитку на надихає!"

У фіналі шоу мають  тренери проекту заспівають зі своїми підопічними. Раніше у вокалістів не було нагоди опинитися зі своїми наставниками на сцені віч-на-віч. Утім, жоден з суперфіналістів не почуває себе незручно поруч із досвідченими виконавцями на великій сцені.

"Наші тренери нас дуже підтримують  і, найголовніше - вірять в нас, ми відчуваємо себе як за стіною поруч з нашими наставниками", - зізналась Тетяна Решетняк.

Продюсери "Голосу країни" обіцяють, що бої між учасниками та їх зірковими тренерами будуть запеклими. І вже в понеділок хтось один з четвірки прийде в гості до "Сніданку" у якості переможця, яким його зроблять голоси українських глядачів. Дивіться суперфінал вокального шоу "Голос країни" цієї неділі, 7 червня, на "1+1" о 21:00 та  голосуйте за улюблених виконавці.