Зіркові тренери шоу "Голос країни. Нова історія" обрали до команд всіх учасників

Зіркові тренери шоу "Голос країни. Нова історія" обрали до команд всіх учасників

Сьогодні, 12 лютого, в ефірі телеканалу "1+1" відбувся шостий, фінальний епізод "вибору наосліп". Зіркові тренери Валерія, Діана Арбєніна, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов набрали всіх учасників у свої команди &nd

Поділитися:

Сьогодні, 12 лютого, в ефірі телеканалу "1+1" відбувся шостий, фінальний епізод "вибору наосліп". Зіркові тренери Валерія, Діана Арбєніна, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов набрали всіх учасників у свої команди – 56 талантів, по 14 у кожного. Уже наступного тижня вокалісти у дуетах заспівають на музичному ринзі, у "батлах" за звання кращого.

Першою свою команду сформувала Валерія, останнє місце у ній зайняв хлопець з екстравагантною зовнішністю натурального блондина з довгим волоссям та незвичайним голосом - Ярослав Радіоненко.

Другим зірковим тренером, який повністю укомплектував свою команду, став Олег Скрипка. У останній день "сліпого" прослуховування до його команди приєдналися двоє дівчат – Яна Нижник, та Ілларія, співачка, яка особливо вразила Костянтина Меладзе.

Олександр Пономарьов сьогодні обрав трьох учасників - Олександра Воєвуцького, Романа Болдузєва та Галину Безрук. Діана Арбєніна на початку епізоду обрала голос Павла Смирнова. Але ще довго два місця в її команді залишались вакантними. Зірковий тренер прослухала багато вокалістів перш ніж долучила до своєї команди Тетяну Арєф′єву та Аліну Куліш.

Отже, імена вокалістів, які претендуватимуть на місце у новій вокальній історії країни, названо. Наступної неділі розпочнеться другий етап "Голосу країни" - вокальні бої "один на один". За результатами батлів, у команді кожного тренера залишиться рівно половина учасників – по сім найсильніших вокалістів. Ще по одній битві двох найслабших учасників з "сімки" і тоді залишиться "шістка" фіналістів, які й боротимуться за перемогу у прямих ефірах вже у березні.

Нагадаємо, головний приз шоу "Голос країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.

Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:12!