Зіркові тренери шоу "Голос країни. Нова історія" визначили 24 учасників прямих ефірів

Зіркові тренери шоу "Голос країни. Нова історія" визначили 24 учасників прямих ефірів

Вчора, 11 березня, в ефірі каналу 1+1 вийшов фінальний епізод вокальних боїв "Один на один" шоу "Голос країни. Нова історія". Діана Арбєніна, Олександр Пономарьов, Валерія та Олег Скрипка сформували із вокалістів своїх ко

Поділитися:

Вчора, 11 березня, в ефірі каналу 1+1 вийшов фінальний епізод вокальних боїв "Один на один" шоу "Голос країни. Нова історія". Діана Арбєніна, Олександр Пономарьов, Валерія та Олег Скрипка сформували із вокалістів своїх команд останні пари, кожна з яких на музичному рингу спільно виконала пісню. Після виступу тренер вирішував, хто продовжить участь у шоу "Голос країни. Нова історія". В другій частині програми кожен зірковий тренер у своїй команді визначив двох вокалістів, які у вокальних боях виступили найслабше, вони мали співати повторно пісні, з якими прийшли на "сліпі прослуховування". Тренер обирав кращого з двох і таким чином, після вокальних двобоїв та пісні "на виліт" у кожній команді залишилось по 6 учасників.

Першими на музичний ринг вийшли вокалістки команди Валерії – Анастасія Маркова та Нілуфар Рассулмухамедова. Вони співали джазовий хіт Елли Фіджеральд "Dream a little dream". Валерія довго не могла надати перевагу одній з учасниць, і зрештою залишила у шоу Niloo. Від команди Олега Скрипки на ринг вийшли Олеся Киричук та Яна Нижник. Пісня українського гурту Mad Heads "Надія" стала справжньою несподіванкою для Олесі та Яни, проте, під час вокального двобою "Один на один" їм вдалося гарно її виконати. Олег Скрипка віддав свій голос Киричук, але незабаром поставив її "на виліт". Тож Олеся заспівала ще раз, змагаючись вже з Сусанною Карпенко. Другий бій вона також виграла. Тож до прямих ефірів у команді Олега Скрипки готуються – Іларія, Назар Савко, Олеся Киричук, Христина Ковальова, Ігор Петров, Василь Жадан.

Діана Арбєніна для Дениса Жупника та Вікторії Васалатій обрала дуетну пісню Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум "Я буду всегда с тобой". На репетиціях у вокалістів виникали проблеми із виконанням пісні. Після виступу конкурсантів Діана Арбєніна довго не могла зробити вибір. Вона зізналася, що на репетиціях думала залишити у проекті Вікторію, проте боротьбу у шоу "Голос країни. Нова історія" продовжує Денис Жупник, який підкорив зіркового тренера своєю харизмою.

Маргарита Двойненко та Оксана Комар із команди Олександра Пономарьова співали хіт Крістіни Агілери "Lady marmelade". Суперниці виступили на одному рівні, а Йосип Пригожин не втримався, аби наголосити дівчатам, що йому не вистачило "сексуальності" у їхньому виконанні. Був вражений піснею й Олег Скрипка, проте Олександр Пономарьов не міг відраз вирішити, хто ж заспівав найкраще - Маргаритин вокал був трохи кращим, але Оксана додала більше рухів під час виступу, тож тренер скористався своїм правом на тайм-аут. Після наради із музичним продюсером шоу Костянтином Меладзе зірковий тренер залишив у своїй команді Оксану Комар.

Після фінального двобою на вокалістів чекало ще одне випробування – пісня "на виліт". Кожен тренер у своїй команді обирав двох конкурсантів, які на вокальних боях проявили себе найслабше. Учасники сольно виконували свої композиції з сліпих прослуховувань і коуч вирішував, хто продовжить участь у прямих ефірах шоу "Голос країни. Нова історія".

З команди Валерії в номінацію "на виліт" потрапили Тетяна Ширко та Наталя Пічкур. За харизматичний виступ та прекрасний голос тренер залишила у шоу Наталю, а пошепки пообіцяла Тетяні, що обов'язково зробить так, аби її пісні взяли у ротацію на радіо. Таким чином, із Валерією до прямих ефірів ідуть Володимир Бандерас, Ольга Панкратова, Нілуфар Рассулмухамедова, Ангеліна Моняк, Денис Федоренко та Наталія Пічкур.

Олександр Пономарьов вирішив, що "на виліт" в його команді мають співати Марія Яремчук та Аскар Задирака: Марія перемогла. У прямих ефірах в команді Олександра Пономарьова ми побачимо Кирила Туриченка, Оксану Комар, Яну Юдіну, Марію Яремчук, Галину Безрук та Романа Болдузєва.

Діана Арбєніна вирішила, що в її команді "на виліт" повинні співати Катерина Тихонова та Дмитро Селянський. Тренер не змогла прийняти рішення самостійно. Їй допоміг переможець першого сезону "Голосу країни" Іван Ганзера, який був у глядацькому залі. Він порадив Діані залишити у шоу Дмитра Селянського. Таким чином, у прямі ефіри "Голосу країни" із Даіною Арбєніною ідуть лише чоловіки – Денис Жупник, Олександр Онофрійчук, Рождєн Анусі, Павло Табаков, Дмитро Селянський та Павло Смирнов.

До "Голосу країни. Нова історія" вже наступного тижня приєднаються глядачі, які у прямому ефірі вирішуватимуть долі 24 улюблених вокалістів проекту.