Зіркові знавці українського телеклубу записали гімн "Що? Де? Коли?"

Зіркові знавці українського телеклубу записали гімн "Що? Де? Коли?"

На честь сорокаріччя легендарної програми бійці інтелектуального фронту вирішили зробити музичну паузу та заспівати пісню, присвячену улюбленій грі.

Поділитися:

На честь сорокаріччя легендарної програми бійці інтелектуального фронту вирішили зробити музичну паузу та заспівати пісню, присвячену улюбленій грі. Втілити ідею ведучого передачі Олександра Андросова в словах і нотах допомогли Анна Завальська та Дмитро Саратський.

"Це було чисте насильство, - зізнається Лідія Таран. - Я здатна робити те, що не дуже добре розумію, як робити, тільки заради кількох людей у цьому світі. Можу, наприклад, співати пісні Василині на ніч. І наспівати рядок заради Андросова. Тільки заради нього й з поваги до Гри та до його особистості. Зрозумійте мене правильно, це була важка психологічна розтяжка. Гірше було тільки те, що далі довелося ще й танцювати". 

Программа "Что? Где? Когда?" сегодня празднует свое сорокалетие!С днем рождения, любимая Игра! :)

Posted by ИГРА-Украина on 4 сентября 2015 г.

Крім героїчної Лідії, у записі взяли участь Олена Кравець, Олександр Педан, Анатолій Анатоліч, Сергій Сивохо, Соломія Вітвіцька, Олег Михайлюта, Марина Леончук, Андрій Доманський, Дмитро Комаров, Олександр Крикун, Людмила Барбір, Ольга Цибульська, Андрій Шабанов, Василіса Фролова та, зрозуміло, Анна Завальська та Олександр Андросов. На вокальні вправи пішло три дні, на зйомки відеокліпу - ще стільки ж. 

Прем'єра гімну "Що? Де? Коли?" відбулася у  "Сніданку з 1+1" під час прямого включення з Одеси. Саме сьогодні телевізійному клубу знавців виповниться 40 років.

До того ж, в Україні відкривається перший стаціонарний інтелект-клуб,  у якому одночасно можуть грати 25 команд. Центр обладний столами для гри в брейн-ринг, які сучасніші за ті, що використовуються у телеверсії. У планах центру - залучити до інтелектуальних ігор школярів, студентів та усіх очохих, які завжди мріяли спробувати себе у грі. Подробиці - дивіться у спеціальному сюжеті.