Зірковий дайджест: Найхудіші голлівудські знаменитості (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Найхудіші голлівудські знаменитості (ВІДЕО)

Дієти, голодування, чи просто генетика?

Поділитися:

Дієти, голодування, чи просто генетика? Деякі голлівудські зірки ошелешують своєю надмірною стрункістю. І, самі того не бажаючи, задають цю нездорову моду усьому світові.

Про найхудіших знаменитостей – у добірці "Сніданку з "1+1".

КІРА НАЙТЛІ

Нульовий розмір грудей, та нездорова худоба. Фігуру акторки Кіри Найтлі обговорюють всі, кому не ліньки. Мовляв, Кіра, спеціально виснажує себе дієтами. Сама ж жінка переконує: ніколи не голодує, а таку фігуру отримала у спадок від батьків. Стабільна вага Кіри Найтлі – 50 кілограмів, а талія усього 56см. В інтерв'ю Кіра постійно повторює: фігурою задоволена. А от хто не в захваті, то це продюсери фільмів, у яких та знімається. Так, стилістам "Піратів Карибського моря" та фільму "Герцогиня" доводилося підкладати у костюми жінці силіконові подушечки. А нещодавно на своїх грудях Кіра непогано заробила. 3 мільйони доларів за моральний збиток. А все тому, що у афішах фільму "Король Артур" акторці без її дозволу домалювали груди третього розміру.

ВІКТОРІЯ БЕКХЕМ

А ось Вікторія Бекхем ніколи не заперечувала того, що сидить на дієтах. Адже округлі форми їй зовсім не до душі. І хоча лікарі неодноразово просили Вікі набрати вагу, вона погоджувалась, лише коли потрібно було вагітніти. Та одразу після пологів знову худнула до 45кг. Надструнку дизайнерку постійно звинувачують у пропагуванні нездорової худоби. А показ її одягу якось навіть назвали "шоу скелетів". Оскільки подіумом девілювали дівчата, схожі за типажем на Бекхем: із запалими щоками та гоструватими формами.

АЛЛЕГРА ВЕРСАЧЕ

Дочка Донателли Версаче Аллегра неодноразово лікувалася від анорексії. І пояснювала журналістам: усе через неочікувану славу. Адже після смерті дядька, засновника компанії Версаче, дівчина взяла управління на себе. І це у 18 років! Та ще й матуся, зі своєю хворобливою любов'ю до пластичних операцій. Зараз 28-річна Аллегра переконує: почала краще їсти, і зрозуміла що здоров'я важливіше за популярність.