Зірковий дайджест: Як голлівудські знаменитості ошелешували своїх шанувальників

Зірковий дайджест: Як голлівудські знаменитості ошелешували своїх шанувальників

Міла Куніс, Джон Бон Джові і Том Хенкс показали всьому світові, що люблять своїх прихильників так само сильно, як і вони їх.

Поділитися:

Міла Куніс, Джон Бон Джові і Том Хенкс показали всьому світові, що люблять своїх прихильників так само сильно, як і вони їх. Сьогодні "Сніданок з "1+1" розповідав, як ці знаменитості без жодного натяку на зарозумілість відповідали на незвичайні прохання шанувальників.

МІЛА КУНІС і СКОТТ МУР 

Набрався сміливості і запросив! У 2011 році ветеран війни в Афганістані американець Скотт Мур попросив Мілу Куніс піти з ним на бал морських піхотинців. Він послав актрисі запрошення через Youtube, але навіть не мріяв, що красуня побачить це відеозвернення. А Куніс не лише подивилася ролик, а й погодилася. Дівчину надзвичайно вразила мужність Скотта, тож вона відвідала захід із Муром і подружилися з ним.

ВЕСІЛЬНИЙ ПОДАРУНОК ДЖОНА БОН ДЖОВІ 

Проста американська дівчина Бранка Деліч з дитинства мріяла вийти заміж за свого кумира Джона Бон Джові. Коли подорослішала, ці думки облишила, адже зустріла своє справжнє кохання. Однак бажання познайомитися з Джоном не зникло. Тож наполеглива Бранка написала співакові листа й запросила його на власне весілля. Бон тоді не відповів. Але яким же був подив нареченої , коли за кілька хвилин до весілля співак зайшов до церкви, взяв її під руку, повів до вівтаря і передав майбутньому чоловікові.

ТОВАРИСЬКИЙ ХЕНКС

Він завжди зупиняється, аби роздати автографи і ніколи не відмовляє шанувальникам у селфі. Актор Том Хенкс має репутацією одного з найприємніших людей у Голлівуді. А у серпні 2012-го його ще більше полюбили за простодушність. Так, кумир мільйонів погодився зробити серію чудернацьких знімків разом зі своїм великим шанувальником. На тих фото хлопець прикинувся п'яним, а Том кумедно позував поруч із ним. 

Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн:

Новини по темі