Ольга Сумська знялась у серіалі Останній Москаль 2

Ольга Сумська знялась у серіалі Останній Москаль 2

Ольга Сумська знялась у серіалі "Останній москаль-2".

Поділитися:

 

Народна артистка України, Роксолана українського кіно Ольга Сумська знялась у серіалі "Останній москаль-2". Про це вчора "КП в Україні" повідомив режисер серіалу Семен Горов.

"Ольга Сумська знялась у другому сезоні "Останнього москаля" -  і це сюрприз для глядача", - прокоментував Семен Горов. Також режисер "файної патріотичної комедії" відмітив, що для нього велике щастя працювати з такими відомими акторами як Володимир Горянський, Назар Задніпровський, Юрій Горбунов та Ігор Скрипко.

Порадували Горова на майданчику і молоді артисти. "Для мене відкриттям став Іван Шаран (грає сільського хлопця Дзюню) – дуже талановитий хлопець" - додав режисер "файної патріотичної комедії".

Яку роль в серіалі виконає Ольга Сумська, поки таємниця.

Як повідомлялось раніше, у другому сезоні Великі Вуйки чекають великі потрясіння. У рідне село повернеться Дмитро, батько Валери та брат Івана Петрука. Приїзд Дмитра не залишиться непоміченим і стане потрясінням для Великих Вуйок. Терпіння Івана Петрука, який знайшов своє кохання з італійською сусідкою Галиною, також пройде серйозну перевірку на витривалість, адже багатий та цинічний московський брат ні в що не ставить почуття оточуючих.

Автором ідеї та сценаристом української комедії, як і в минулому сезоні, став Микола Куцик. Над створенням серіалу працювала команда "1+1 Production".

Нагадаємо, що перший сезон серіалу став кращим продуктом останніх років на українському телебаченні. Патріотична комедія "Останніх москаль" - лідер у 2015 році одразу за двома аудиторіями дослідження – 18-54, 50 тис+ и 14-49, 50 тис+

ФОТО: FB/Ольга Сумська