Останній москаль Ігор Скрипко розповів, чому треба вчитися у селян

Останній москаль Ігор Скрипко розповів, чому треба вчитися у селян

Уже сьогодні "1+1" покаже завершальні серії "Останнього москаля" - серіалу, події в якому кардинально змінили життя головного героя Валєри

Поділитися:

Уже сьогодні "1+1" покаже завершальні серії "Останнього москаля" - серіалу, події в якому кардинально змінили життя головного героя Валєри. Якщо російський мажор навіть не здогадувався, що Великі Вуйки перевернуть його світосприйняття догори дриґом, то виконавець ролі цього парубка Ігор Скрипко завжди знав, що село переінакшує людей. Це молодий актор збагнув, коли насолоджувався заміським життям.

"Я ж не москвич, я виріс у Сизрані Самарської області, в прекрасному маленькому місті на Волзі, в приватному будинку. А мої бабусі, дідусі, родичі всі живуть за містом. У них там доі своє господарство. Їм уже майже по 80 років, а у них дві корови, поросята, кролики, вівці. Зараз менше, а раніше було дуже багато всього. І я доїв корів, пас їх, наводив лад у них. Я взагалі дуже люблю село. Вмію складати сіно, рубати дрова, топити баню, замочувати віники, забивати цвяхи", - похизувався талантами Ігор під час відеоінтерв'ю нашому сайту.

Окрім того, хлопець зізнався, що нерідко сумує за тамтешнім спокоєм і запевнив, що мешканцям мегаполісів є, чому повчитися у селян. 

"Вони нікуди не поспішають. Я приїжджаю до родичів і на своєму такому мегаполісному заряді метушуся, бігаю, мовляв давай-давай.  А мені кажуть "По-че-кай… Сядь. Посидь… Чого ти? Куди ти?" А я кажу: "Та в мені ж час, треба їхати!" А вони: "Встигнеш". І ось цій неквапливості, людяності, гармонії й спокою треба у них повчитися. Всім. Але в мегаполісі це неможливо, бо він все одно тебе з'їдає. А нам же насправді так мало треба: свіже повітря, кохані люди, якийсь там город. У старості ж усі приходять до бажання просто сидіти на своїй ділянці, читати книжки, вирощувати моркву й годувати пташок", - поділився Скрипко.

Дивіться останні серії файної комедії сьогодні о 21:00 на "1+1".