Останній москаль повертається на телеекрани

Останній москаль повертається на телеекрани

Улюблений серіал українців "Останній москаль" повертається в ефір телеканалу 1+1 з 14 грудня. 

Поділитися:

Улюблений серіал українців "Останній москаль" повертається в ефір телеканалу 1+1 з 14 грудня. На численні прохання телеглядачів 1+1 покаже повтор першого сезону серіалу.

Наголошуємо, що "Останній москаль" виходитиме щодня, з понеділка по четвер о 21.00.

Перший сезон "Останнього москаля", прем'єра якого відбулася навесні 2015 року, став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. Серіал подивилося 17,6 млн глядачів, що становить 46% від усіх глядачів по аудиторії 4+. За сюжетом серіалу, син багатого москаля за примхою долі потрапляє в колоритне карпатське село Великі Вуйки, де з ним відбуваються різноманітні життєві перипетії. Саме тут він зустрічає свою справжню любов, шкільну вчительку Ксенію.

Поки творці серіалу ведуть активну роботу над другим сезоном "Останнього москаля", шанувальники "файної патріотичної комедії" отримали унікальну можливість зустрітися з головними героями серіалу. У Великих Вуйках відбулася фан-зустріч. Найвідданіші прихильники серіалу побували в хаті дядька Івана, побачили Великі Вуйки, взяли участь в автограф сесії і змогли придбати ексклюзивні футболки із крилатими висловами із серіалу.

Нагадаємо, що перший сезон серіалу "Останній москаль" був у цьому році номінований на "Телетріумф" відразу в декількох номінаціях. Автор ідеї та сценарист - Микола Куцик, режисер - Семен Горов. Головні ролі виконали Ігор Скрипко (москаль Валера), Юрій Горбунов (дядько Іван), Володимир Горянський (голова сільської ради), Галина Безрук (вчителька Ксенія і перше кохання москаля Валери).

Дивіться перший сезон "Останнього москаля" вже наступного понеділка о 21.00 на "1+1".

Анонс серіалу Останній москаль: