Прем'єра на "1+1 Україна": дивіться серіал "Перші дні" онлайн

Перші дні
Прем'єра серіалу "Перші дні": дивитися 1 та 2 серії онлайн

"Перші дні": дивитися 1 та 2 серії онлайн.

Поділитися:

Сьогодні, 19 лютого на телеканалі “1+1 Україна” о 22:15 відбулася прем’єра серіалу-антології “Перші дні” виробництва FILM.UA Group. Дивіться 1 та 2 серії онлайн на сайті 1+1.

“Перші дні” – це 6 художніх мініфільмів, натхненних реальними подіями, що сталися у перші два місяці повномасштабного вторгнення. 

Кожна серія — окрема історія. Ольга з дітьми вимушена жити в одному домі з двома чоловіками — нинішнім і колишнім; Максима війна застає на роботі, у зоопарку, звідки він не може виїхати; безхатько, що живе в машині, допомагає місцевій ТрО, а хлопчик Єгор заспокоюється тим, що у своїй уяві збиває ракети, як злих пташок; німець Клаус приїжджає до Києва, щоб забрати дівчину, але опиняється серед волонтерів і долучається до їхньої праці, а легенда української естради, прототипом якої став Андрій Данилко, проводить стрими зі своєї столичної квартири — і стає натхненням для мільйонів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розіграш від серіалу “Перші дні”: як отримати постер з автографами акторів

Дивіться 1 серію серіалу “Перші дні” онлайн на сайті 1+1. 


Дивіться 2 серію серіалу “Перші дні” онлайн на сайті 1+1. 

Нагадуємо, що нові серії серіалу “Перші дні” можна переглядати з понеділка по середу о 22:15 на телеканалі “1+1 Україна”.
 

Новини по темі