Стала відома дата прем’єри романтичної комедії «Полюби мене такою» на 1+1

Стала відома дата прем’єри романтичної комедії «Полюби мене такою» на  1+1
1plus1.ua

Дивіться 16 грудня усі чотири серії комедії.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нової романтичної комедії «Полюби мене такою», раніше відомої за робочою назвою «Сільська історія». У новому серіалі глядачі побачать зірку стрічки «Хороший хлопець» Кирила Дицевича, який цього разу виконає роль поганця. Кирило перевтілиться у мажора Павла, який кидає свою наречену Дашу у біді, що кардинально змінює її долю.

Виконавиця ролі Даші та зірка серіалу «Дві матері» Ольга Атанасова розповіла, що на знімальному майданчику панувала дружня атмосфера. Акторка зізналася, що під час зйомок деяких сцен актори часто вигадували взаємні жарти:

«У одній зі сцен моя героїня мала доїти корову, але знімати такий кадр доволі небезпечно, адже не зрозуміло, як тварина може себе повести, коли навколо стільки людей. Зізнаюсь, я не надто вправно це вмію робити. Саме тому Женя Баранов, режисер стрічки, вирішив знімати цю сцену крупним планом. Тому мені довелося уявляти, як доїти корову, котрої не було. Окрім того, Кирило Дицевич постійно жартував наді мною, додавав різні смішні слівця. Вся творча група на цій сцені ледь животи не понадривала від сміху, можливо, навіть в кадрі це буде помітно», - розповіла Ольга.

Нагадаємо, за сюжетом нової історії, примхлива та егоїстична донька столичного багатія Даша готується до весілля із помічником батька Павлом. Та дівич-вечір змінює все життя мажорки. Даша потрапляє в ДТП, її непритомну кидає напризволяще наречений. Життя дівчини рятує автомеханік Олексій. У пораненій дівчині він впізнає мегеру, через несправедливі скарги якої колись втратив роботу. Після автопригоди Даша прокидається в сільському будинку Олексія, не пам’ятаючи, ким вона є насправді. Тепер вона має пройти випробування сільським життям та вихованням трьох дітей-бешкетників, аби зрозуміти, що насправді вона любляча та ніжна дівчина.    

Режисером-постановником серіалу став Євген Баранов, відомий глядачам телеканалу 1+1 своєю роботою над популярним серіалом «Хороший хлопець» та «Дві матері».  

Також ролі у стрічці «Полюби мене такою» виконають Роман Чорний, Вікторія Варлей, Наталія Циганенко та Олег Савкін.

Над проектом працювала команда 1+1 Продашкн. Режисер-постановник – Євген Баранов, продюсерами стали Вікторія Баранова, Олена Єремеєва, Дарина Жукова.

Дивіться усі чотири серії нової романтичної комедії «Полюби мене такою» цієї неділі о 21:00 на телеканалі «1+1».