Експерти «Поверніть мені красу» допоможуть героїні вперше по-справжньому усміхнутися

Сьогодні в проекті «Поверніть мені красу» за шанс на щасливе життя боротиметься дівчина, що ніколи не посміхалася.

Поділитися:

Команда порятунку зробила справжнє диво для учасниці проекту (до і після)Вже сьогодні на телеканалі «1+1» в проекті «Поверніть мені красу» за право стати привабливою боротиметься 26-річна Олександра Гарасюта, якій бути щасливою все життя заважає «вовча паща».

Дівчина від народження має патологію верхньої губи, яку в народі називають «заячою губою» або «вовчою пащею». Деякі родичі, дізнавшись про ваду, навіть пропонували батькам залишити Сашу в пологовому будинку.

Втім вони не стали навіть обговорювати такий варіант і забрали дівчинку. Ще у зовсім юному віці Олександра перенесла ряд операцій, щоб мати змогу вільно дихати та ковтати. Проте під час чергового хірургічного втручання дівчинка ледве не загинула через сильну кровотечу.

У школі Саша вперше відчула глузування з боку оточуючих. Батьки намагалися навчити її не зважати на те, що кажуть однолітки та давати відсіч грубим коментарям у свою адресу. Дівчина, в свою чергу, не розповідала батькам про знущання у школі аби не засмучувати їх і не змушувати хвилюватись за неї.

До того ж, вона мріяла, що у 12 років їй нарешті зроблять ще одну операцію, і вона позбавиться злощасної вади та стане такою як всі. Втім дива не сталося – лікар заборонив робити операцію.

За довгі роки Олександра вже змирилася зі своїм дефектом. Але рік назад все змінилося, коли вона народила сина. Дівчина сама виховує дитину, оскільки коханий покинув її, дізнавшись, що немовля може народитися із синдромом Дауна. Понад усе Саша боїться, що подорослішавши, син почне соромитися своєї мами, уникати її.

Саме заради сина героїня вирішила звернутися по допомогу до «команди порятунку» проекту «Поверніть мені красу» та отримати свій шанс на щасливе життя.