Героїня «Поверніть мені красу» знайшла на проекті нове кохання

Героїна, яка пожертувала вродою заради материнства, не лише кардинально змінилася, а й знайшла своє кохання.

Поділитися:

Героїня вчорашнього випуску проекту «Поверніть мені красу» Юлія Жарікова прийшла на проект, щоб знову стати вродливоюЕксперти «Поверніть мені красу» допоможуть героїні, яка пожертвувала вродою, намагаючись завагітніти після численних спроб завагітніти, а в результаті не тільки кардинально змінилася зовні, але і знайшла нове кохання.

40-річна Юлія Жарікова була щасливою у шлюбі, доки не стало зрозуміло, що вони з чоловіком не можуть мати дітей. Протягом кількох років пара зробила 6 спроб штучного запліднення, і кожна з них була невдалою.

Гормонотерапія призвела до того, що розмір грудей дівчини збільшився у декілька разів. Через це у жінки з’явилися серйозні проблеми зі здоров’ям: міжхребцеві диски зсувалися, Юлія відчувала постійний біль у спині, а лежачи вона задихалася під вагою власних грудей.

Позбутися цих проблем героїні допоміг один з найкращих пластичних хірургів Європи Дмитро СлоссерДмитро Слоссер, який на проекті «Поверніть мені красу» провів надскладну реконструктивну операцію по зменшенню грудей з 10-го до 3-го розміру.

«Проблема великих грудей – досить поширене явище. Найчастіше значне збільшення відбувається під час вагітності або після неї. Проблема так само може бути вродженою – це гігантомастія або ювенільна гіпертрофія молочної залози. Такі випадки можуть зустрічатися у дівчат в досить ранньому віці, – коментує пластичний хірург Дмитро Слоссер. - Також часто, як і в разі нашої героїні, таку проблему викликає гормональний збій, який не тільки призводить до збільшення ваги всього тіла, а й конкретно до збільшення ваги молочної залози».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 розповсюджених міфів про пластичну хірургію.

Доктор також зробив Юлії ліпосакцію, видаливши зайві жирові відкладення в області підборіддя та живота, а в результаті проведеної блеферопластики жінка позбавилася «мішків» під очима. Таким чином, за час перебування на проекті Юлія не тільки позбулася нестерпного болю та дискомфорту, але і стала виглядати на 10 років молодше.

Втім чоловік, заради якого героїня і наважилася прийти на проект, не захотів ані підтримати дружину, ані побачити результату її перевтілення. Після того, як він наполіг на тому, аби Юлія припинила подальші спроби завагітніти, подружнє життя почало стрімко руйнуватися. Останнім часом пара навіть перестала жити разом.

У психолога Олени Любченко на проекті було складне завдання – витягнути героїню з глибокої депресії. Вона запросила Юлю до комори, де знаходилися речі, які нагадували їй про болючі моменти минулого та заважали рухатися далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не варто придушувати сильні емоції та як їх слід вивільняти

Для того, аби Юля позбавилася негативного минулого і поставила на ньому крапку, ми вирішили застосувати техніку спалювання. Ми викидали та спалювали розчарування, невдачі, травми – все погане, що було у минулому і не давало їй дихати в теперішньому житті, - каже психолог.

У минулому Юлія вирішила залишити, зокрема, стосунки із чоловіком, які вже давно вичерпали себе. Жінка наважилася на сміливий крок – після завершення проекту подати на розлучення.

Як тільки вона розставила всі крапки над «і» зі своїм минулим, доля посміхнулася Юлії. Давній знайомий, який вже давно закоханий в неї, вирішив підтримати жінку і надіслав їй романтичного листа та ніжний букет квітів. У найважчі моменти її життя він завжди знаходився поруч, проте виключно у якості друга. Психолог допомогла Юлії розібратися у власних почуттях, наважитися на нові стосунки та дати закоханому чоловіку шанс.

Ніхто не знає, яке продовження матиме історія їх стосунків. Але в цьому і є чарівність життя. Юля починає нові відносини, повні надій, не знаючи, чим вони закінчаться. Головне – починати їх з чистого аркуша і з відкритим серцем, - каже Олена Любченко.

Дизайнер Андре Тан разом зі стилістами доклав зусиль, аби довершити нову зовнішність Юлі стильним вбранням.

Для фінального виходу дизайнер підібрав учасниці ефектну червону сукню зі спокусливим розрізом. Підтримати Юлю прийшли її близькі друзі, а також Ростислав, з яким жінка наважилася бути більше, ніж просто друзями.