Проект «Поверніть мені красу» повертається на «1+1» у новому телесезоні

Проект «Поверніть мені красу» повертається на «1+1» у новому телесезоні
Команда порятунку

Уже восени в ефірі каналу «1+1» відбудеться прем'єра другого сезону.

Поділитися:

Жінки отримають шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, а й кардинально змінити своє життя. У цьому учасницям допоможе «команда порятунку» у складі кращих пластичних хірургів Європи Ростислава Валіхновського і Дмитра Слоссера, психолога Олени ЛюбченкоЕксперт «Поверніть мені красу» Олена Любченко прокоментувала флешмоб #‎яНеБоюсьСказати і дизайнера Андре Тана. У новому сезоні «команді порятунку» доведеться зіткнутися зі складними медичними випадками, в яких мова піде не тільки про естетику, а й про порятунок життя.

Крім унікальних операцій, у другому сезоні проекту глядачі стануть свідками всього процесу лікування героїнь і отримають цінні поради від професійних лікарів різних напрямків.

Телеглядачі побачать 13 вражаючих історій жінок, для яких проект «Поверніть мені красу» став останнім шансом почати нове життя і знову стати щасливими. «Команда порятунку» виправить зовнішні вади героїнь і зробить все можливе, щоб допомогти їм навчитися любити себе і повірити у власну привабливість.

Так, наприклад, одна з учасниць другого сезону Олена довгий час терпіла знущання з боку чоловіка-іноземця. Жінка мріє позбутися від шрамів на обличчі, набути впевненості і відчути себе красивою. Інша героїня, Олександра, яку телеглядачі також побачать у новому сезоні проекту, все життя бореться за право бути жінкою: з точки зору медицини вона з народження має ознаки двох статей. В інтернаті її виховували дівчинкою. Уже в зрілому віці Олександра звернулася до пластичних хірургів, щоб і фізично відчувати себе жінкою. Не отримавши бажаного результату від виконаних хірургічних процедур, вона зневірилася, але все ж таки зважилася прийти за допомогою до експертів «Поверніть мені красу». Чи зможе «команда порятунку» проекту впоратися з такими складними випадками - побачимо вже зовсім скоро.

Виробництвом проекту для «1+1» займається Sister's production.

Ці жінки були готові боротися, але не знали, до кого звернутися по допомогу. Після участі в проекті вони повірили в диво. Розуміння того, що українська медицина здатна на такі чудеса - це дуже важливо, - коментують в команді «Sister's production». - Крім того, цей проект показує і доводить глядачеві, що чимала частина проблем - в нас самих, і робота зі своїм внутрішнім світом настільки ж важлива, як і виправлення зовнішніх дефектів.

Також цієї осені глядачі телеканалу «1+1» дізнаються, як склалася доля учасниць першого сезону програми. Нагадаємо, успішні перетворення героїнь проекту настільки вразили глядачів, що в цьому році бажаючих взяти участь у кастингу виявилося в 5 разів більше.