Учасниця «Поверніть мені красу» нарешті отримала право бути жінкою (до і після)

Вчора команда порятунку проекту «Поверніть мені красу» здійснила заповітну мрію ще однієї учасниці.

Поділитися:

Вчора, 5 жовтня, експерти «Поверніть мені красу» допомогли учасниці нарешті відчути себе у своєму тіліЕксперти «Поверніть мені красу» спробують допомогти учасниці відчути себе у своєму тілі. Олександра Гуцуляк, яка все життя боролася за право бути жінкою, нарешті відчула себе привабливою та щасливою.

Пластичний хірург Дмитро Слоссер зробив її тіло більш жіночним, психолог Олена Любченко навчила її впевнено дивитися у майбутнє, а команда стилістів під керівництвом Андре Тана створила для героїні новий вишуканий образ.

Наступний мій крок – знайти собі опору по життю, людину, котру я б хотіла бачити щодня і з якою хотіла б прокидатися поруч, - каже Олександра.

Як знову почати довіряти чоловікам: поради психологаЗа словами психолога Олени Любченко, найбільшим досягненням учасниці на проекті є те, що вона стала більш відкритою, і тепер Саша радіє життю, чекає від світу приємних сюрпризів, а не образ чи знущань.

Нагадаємо, історія Олександри Гуцуляк є однією з найбільш шокуючих на проекті. Дівчина від народження мала одночасно чоловічі та жіночі статеві ознаки. Коли її мати зрозуміла, що дитина народилася особливою, вона відмовилася від доньки.

Олександра мала багато комплексів через свою зовнішнішність, соромилася зав’язувати стосунки, була самотньою. Героїня програми мріяла насолоджуватися простими речами: ходити на пляж, одягати красивий жіночний одяг та нарешті побачити перед дзеркалом ту, ким вона себе відчуває. Проект «Поверніть мені красу» на каналі «1+1» став для неї останньою надією на жіноче щастя.