День виборів на 1+1 марафон ТСН.Вибори та спецвипуск "Право на владу"

День виборів на 1+1 марафон ТСН.Вибори та спецвипуск "Право на владу"

Марафон стартує о 19:30 на 1+1

Поділитися:

Канал "1+1" у день парламентських виборів, в неділю 26 жовтня, готує для глядачів максимально повну картину важливого для країни дня. О 19.30 стартує новинний марафон "ТСН. Вибори".  Ведучі марафону Алла Мазур та Лідія Таран розкажуть глядачам про всі новини, емоції та результати, які приніс день виборів.

"Попри війну, попри зневіру і втому, треба йти на вибори і обирати новий парламент. Все, що буде у цей вирішальний для нас день: включення з усієї країни, ексклюзивні інтерв'ю та перші результати голосування", - розповідає Алла Мазур.

Марафон "ТСН. Вибори" - це 6-годинний прямий ефір зі свіжими новинами, прямими включеннями з усіх регіонів України та Центрвиборчкому, гостями в студії, результатами екзит-полів. Понад півсотні журналістів ТСН будуть пильнувати, як проходить голосування та підрахунок голосів на проблемних виборчих дільницях по всій Україні, не обійде увагою ТСН і Схід України. Журналісти ТСН в цей день будуть працювати і в зоні АТО.

До виборчого марафону ТСН долучиться і зірка світської журналістики Катерина Осадча. Що відбувається у штабах у вечір виборів - Катя Осадча доповідатиме в прямому ефірі з місця подій. У прямих включеннях головного світського хронікера країни глядачі дізнаються, яка атмосфера панує в виборчих штабах політичних сил.  

А після закінчення марафону "ТСН. Вибори" Алла Мазур передасть естафету спецвипуску програми "Право на владу". У студії "Право на владу" зберуться очільники політичних сил, які за попередніми результатами потрапляють до Верховної Ради. Також до дискусії "Право на владу" запросить нові обличчя української політики – депутатів, які вперше потрапляють до парламенту.  Які головні завдання вони ставлять перед собою в новому парламенті та з ким готові співпрацювати політики першими розкажуть глядачам "1+1".

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ ДИВІТЬСЯ ТУТ