Хто отримає українську землю – сьогодні у «Право на владу»

«Право на владу»: Хто отримає українську землю

Вмикай ток-шоу на 1+1!

Поділитися:

Сьогодні, 14 листопада, о 22.30 на телеглядачів 1+1 чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». У вечірньому ефірі ведуча шоу Наталія Мосейчук разом із гостями обговорить резонансну тему відкриття ринку землі в Україні.  

Вчора Верховна Рада зробила перший крок до того, що українці зможуть продавати й купувати землю, та у першому читанні 240 голосами підтримала відповідний законопроект. Чи з'явиться в українських чорноземів ефективний власник чи, навпаки, справдяться страхи про скупівлю землі олігархами та транснаціональними корпораціями — на ці та інші хвилюючі суспільство питання представники влади та експерти шукатимуть відповідь в ефірі ток-шоу. 

До студії запрошені: голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, голова фракції партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа — За життя» Юрій Бойко, народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Микита Потураєв, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, голова комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський, народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Мар’ян Заблоцький, народний депутат від фракції партії «Голос» Юлія Клименко, народний депутат від групи «За майбутнє» Ігор Палиця, уповноважений президента України із земельних питань, власник агрофірми «Агродар» Роман Лещенко, боєць-доброволець, засновник фермерського господарства «Файна Беррі» Микола Стецьків.