Хто став ведучими «Право на владу» (фото)

Вчора, 6 жовтня, ефір ток-шоу «Право на владу» провели нові ведучі програми.

Поділитися:

Як повідомлялось ранішеУ «Право на владу» нові ведучі, «ера» загадкового голосу за кадром закінчилась, на зміну йому прийшла пара ведучих.

Наталія Мосейчук добре відома телеглядачам, як незмінна ведуча ТСН, має багаторічний досвід ведення прямих ефірів та спілкування з політиками та першими обличчями країни.

Скажу вам, як на духу. Коли доводиться розмовляти з вітчизняними політиками, враження таке, що розгрібаєш «авгієві стайні» - дуже втомлюєшся і не отримуєш задоволення. А надто тому, що правду вони кажуть рідко. І це треба проявляти. Але в цьому і плюс, більше вони обманюватимуть, менше їх обиратимуть. Це така собі «селекція владного матеріалу» в ефірі, - розповідає Наталія

Журналіст та блогер Сергій Іванов дебютував у ролі ведучого. На рахунку Сергія декілька гучних журналістських розслідувань та викриттів. Сергій є постійним автором декількох видань, до його думки прислухаються не лише читачі, а й державні діячі. Сергій Іванов родом з Луганська, має досвід роботи у державних органах, зокрема, працював у прокуратурі Луганської області, був шеф-редактором інтернет-видання.

Для мене це абсолютно новий рівень, адже у ролі ведучого я вперше. Я неодноразово запрошувався на ток-шоу «Право на владу» як експерт, і знаю, що це - потужний дискусійний майданчик, який надає широкі можливості для обговорення найбільш актуальних тем і вирішення найважливіших питань. Для мене велика честь стати частиною проекту та бути співведучим Наталії, - коментує Сергій Іванов.

Ток-шоу «Право на владу» виходить в ефірі телеканалу 1+1 щочетверга о 23:00.