Сьогодні у Право на владу чотири кандидати в президенти обговорять питання тарифів

Право на владу: Що чекає на глядачів у новому випуску від 31.01

Дізнайтеся, яким буде новий випуск суспільно-політичного ток-шоу.

Поділитися:

Темою нового випуску суспільно-політичного ток-шоу Право на владу стане Тариф «передвиборний». Сьогодні о 22.30 у прямому ефірі до студії програми завітають претенденти на президентське крісло, аби поговорити про одне з найбільш проблемних питань для українців - комунальні тарифи та шокуючі платіжки.

Ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов з гостями та глядачами спробують з’ясувати, яких ще «сюрпризів» у платіжках очікувати; що може змінитися після виборів; та які події несуть небезпеку добробуту країни незалежно від прізвища переможця на виборах.

В обговоренні візьмуть участь кандидати в президенти: лідер політичної партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко, лідер Радикальної партії Олег Ляшко, голова політичної партії Об’єднання Самопоміч Андрій Садовий, позафракційний народний депутат Олександр Шевченко.

Також серед гостей: голова Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг Андрій Герус, міністр з питань ЖКГ у 2007-2010 р. Олексій Кучеренко, економічний експерт Василь Фурман та інші. Початок о 22.30.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту