Сьогодні у "Право на владу" Сергій Пашинський, Вадим Пристайко обговорюватимуть "Битву за Україну"

Сьогодні у "Право на владу" Сергій Пашинський, Вадим Пристайко обговорюватимуть "Битву за Україну"

Політики, військові та експерти обговорюватимуть загострення ситуації на Донбасі

Поділитися:

Сьогодні, 22 січня у прямому ефірі "1+1" дивіться новий випуск політичного ток-шоу "Право на владу". Його учасниками стануть заступник Міністра закордонних справ Вадим Пристайко та голова парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони Сергій Пашинський. Хто стане двома іншими учасниками ток-шоу уточнюється.

Тема програми – "Битва за Україну". Політики, військові та експерти обговорюватимуть загострення ситуації на Донбасі.

Перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони будуть відповідати на незручні запитання, аби довести, що дійсно мають право на владу. Початок ефіру - о 22:30.

Ток-шоу "Право на владу" перевіряє політиків за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти.

Нагадаємо, учасниками кожного випуску "Права на владу" є четверо політиків. За правилами проекту, вони не знають, хто є ведучим ток-шоу, і чують лише його неупереджений голос за кадром. Таким чином вони не мають змоги впливати на ведучого. 

Політик отримає "право на владу" лише за умови, що буде переконливим для опонентів, експертів і глядачів та пройде журналістську перевірку на правдивість.

В ефірі "1+1" "Право на владу" виходить щочетверга о 22:30.