У день парламентських виборів спецвипуск «Право на владу» вийде з Межигір’я

Спецвипуск Право на владу у день парламентських виборів вийде з Межигір’я | 1+1

Не пропусти!

Поділитися:

У неділю, 21 липня, о 22:00 в рамках марафону «Вибір країни» телеканал 1+1 покаже спецвипуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Вперше програма вийде за межі студії: прямий ефір відбудеться просто неба у Межигір’ї, колишній резиденції Віктора Януковича.

«Коли вирішальний вибір буде зроблено, і вся країна видихне після оголошення результатів екзит-полів, ми запросимо політиків і експертів на розлогу бесіду про майбутнє, без баталій та гучних промов, — коментує керівниця та ведуча проекту «Право на владу» Наталія Мосейчук. — Ми невипадково обрали для цього саме Межигір’я. Це місце стало символом безпрецедентної корупції, і ми хочемо нагадати, в першу чергу, самим політикам: яким може бути для сильних світу цього знеславлення».

Наталія Мосейчук та Сергій Іванов говоритимуть з гостями про найбільші виклики цьогорічних виборів, робитимуть прогнози, якою буде коаліція Верховної Ради, та хто обійме пост прем’єр-міністра.

На ефір запрошені представники чотирьох партій, які є лідерами парламентських перегонів за результатами соціологічних опитувань. В обговоренні результатів виборів також візьмуть участь лідери громадської думки та відомі журналісти: головний редактор Інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, телеведучий, журналіст Остап Дроздов, футуролог, радник президента України Ігор Новіков, філософ, експерт корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика» Сергій Дацюк, народний депутат 8 скликання від фракції «Самопоміч» Єгор Соболєв, інвестиційний банкір Ігор Мазепа.

Нагадаємо, 21 липня о 18.00 Телевізійна служба новин каналу 1+1  у прямому ефірі проведе 6-годинний марафон та оголосить результати ексклюзивного екзит-полу на парламентських виборах. ТСН розкаже про всі тонкощі передвиборчої кампанії, про перебіг подій у день голосування, а також покаже репортажі з найскандальніших дільниць. Під час марафону також вийде 5-серійний цикл сюжетів «Таємниці Верховної Ради» про становлення українського парламентаризму.