У «Право на владу» говоритимуть про наслідки рішення РНБО

У «Право на владу» говоритимуть про наслідки рішення РНБО
1plus1.ua

В студії ток-шоу «Право на владу» політики та експерти проаналізують події останніх кількох місяців.

Поділитися:

Сьогодні, 9 березня, о 23:00 у суспільно-політичному ток-шоу «Право на владу» гості, політики та експерти в студії обговорять офіційний статус торгівельної блокади «Л/ДНР».

Рада Національної безпеки і оборони ухвалила рішення про заборону перевезення вантажів через лінію розмежування. Це рішення сигналізує про різке посилення позиції уряду і викликає не тільки схвалення з боку учасників та прибічників економічної блокади, а й занепокоєння у зриві Мінського процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Луценко розповість, що гальмує розслідування справ Майдану

В студії ток-шоу «Право на владу» політики та експерти проаналізують події останніх кількох місяців та спробують оцінити дії влади – чому змінилась риторика влади, як позначиться рішення РНБО на економічному становищі України, та чи будуть виконані головні вимоги блокувальників - звільнення заручників? Адже саме з питання звільнення полонених була розпочата блокада.

Ще одним питанням випуску стане обговорення офіційного статусу територій на Сході країни, чи окуповані території Луганської і Донецької областей офіційно визнані окупованими?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістка Майдану підкорила глядачів палкою промовою

Про це говоритимуть: Тетяна Чорновол – народний депутат, «Народний фронт»; Олександр Шевченко, народний депутат, міжфракційне об’єднання «УКРОП»; Сергій Соболєв - народний депутат, ВО «Батьківщина», Юрій Гримчак - заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України. 

На прямому зв’язку до обговорення долучяться – В’ячеслав Аброськин, Заступник Голови Національної поліції України - начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області та народний депутат від «Опозиційного блоку» - Вадим Рабінович, а також експерти - Віктор Шишкин, Суддя Конституційного Суду (2006-2015) і Андрій Герус, член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (2014-2015).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Право на владу» говоритимуть про дестабілізацію в країні

«Право на владу» виходить в прямому ефірі телеканалу 1+1 щочетверга о 23:00.

Ведучі ток-шоу «Право на владу» -  Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на сайті проекту.