У «Право на владу» обговорять корупційний скандал та перевірять депутатів на детекторі брехні

У «Право на владу» обговорять корупційний скандал та перевірять депутатів на детекторі брехні

Депутати не зможуть втекти від правди.

Поділитися:

Сьогодні, 24 жовтня о 22.30, на телеглядачів 1+1 чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». У вечірньому ефірі ведуча шоу Наталія Мосейчук разом із гостями обговорить гучний скандал у парламентській фракції «Слуга народу», депутатів якої запідозрили в отриманні хабарів за захист корупційної схеми з оцінкою нерухомості.

На підозри у корупції відреагував і президент України Володимир Зеленський. Глава держави публічно закликав членів податкового комітету пройти детектор брехні, щоб з’ясувати, чи справді депутати брали хабарі.

Хто пропонував гроші депутатам, що показали тести на поліграфі та чи загрожує фракції «Слуга народу» розкол через корупційний скандал – на ці та інші гострі питання представники влади, громадські активісти та експерти шукатимуть відповідь в ефірі ток-шоу. 

До студії запрошені: голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, депутат з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, депутатка з фракції «Голос» Олександра Устінова, голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін, поліграфолог Ігор Іщук, адвокат, експерт з питань правової політики Максим Костецький, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту.