Володимир Зеленський стане гостем ток-шоу Право на владу

Не пропустіть останній випуск перед виборами суспільно-політичного ток-шоу.

Поділитися:

Сьогодні, 18 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський завітає до студії суспільно-політичного ток-шоу Право на владу на каналі 1+1. Вчора до редакції проекту надійшов офіційний лист від штабу Володимира Зеленського, у якому посилаючись на Закон «Про вибори Президента України», міститься вимога надати їхньому кандидату ефірний час у найближчому випуску Право на владу.

Гості кожного ефіру та теми для дискусії завжди формуються виключно на розсуд редакції. Однак оскільки минулого четверга, нехтуючи правилами редакційної політики програми, студію найрейтинговішого політичного ток-шоу країни «Право на владу» без попередження та запрошення фактично окупував для власної агітації кандидат у президенти Петро Порошенко, цього тижня команда проекту чекатиме у студії кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Разом із ведучими проекту Право на владу Наталією Мосейчук та Сергієм Івановим запитання кандидату в президенти будуть ставити відомі українські журналісти: шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, журналіст Дмитро Гордон, кореспондент інтернет-видання «TheБабель» Марія Жартовська, генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко. Також до дискусії приєднається керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович. Наразі список гостей уточнюється і не є остаточним.

Зазначимо, сьогодні суспільно-політичне ток-шоу Право на владу вийде на каналі 1+1 раніше, ніж зазвичай – о 20:45.