YouTube-каналу Наталії Мосейчук виповнюється рік: яке інтерв'ю було найскладнішим

YouTube-каналу Наталії Мосейчук виповнюється рік: яке інтерв'ю було найскладнішим — 1+1

Як ведуча готується до інтерв'ю, та яке було найскладнішим за цей рік?

Поділитися:

Ведуча марафону "Єдині новини" від 1+1 Наталія Мосейчук разом з командою "Право на владу" 30 березня 2022 року відкрила авторський YouTube-канал. Незабаром YouTube-каналу виповнюється рік! Сторінка за крок до відмітки у півмільйона підписників: підписуйтесь за посиланням. До річниці авторського каналу Наталія Мосейчук в інтерв'ю для comments.ua розповіла про особливості підготовки до інтерв'ю для YouTube-каналу та зізналася, яка розмова далась їй найважче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаталія Мосейчук розповіла, як готується до запису відео на YouTube та вперше познайомила з домашнім улюбленцем на ім’я Філімон (фото)

"У мене вихідні у суботу чи неділю бувають дуже рідко. Зазвичай у ці дні записую свою YouTube-програму", — розповідає Наталія Мосейчук.

Ведуча зізнається, що життя і побут у неї завжди відбувається паралельно з переглядом новин, читанням оглядових і аналітичних статей, оскільки боїться пропустити щось важливе. Єдине, що змушує Наталію "витягти навушник з вуха" — хвороба дитини, батьків, або ж кота чи собаки:

"Вихідні в мене – це, перш за все, час для підвищення кваліфікації... Не буває такого, щоб я варила борщ чи, скажімо, мила вікно без навушника у вусі. А другим вухом у цей час слухаю свою родину. (Сміється)".

Мосейчук 1+1

Наталія Мосейчук розповіла, скільки часу вона думала про свій власний канал та що стало відправною точкою для його створення:

"Мої переживання тривали кілька років, бо не наважувалася на цей формат. Мені здавалося, що я не ютюбівський персонаж... Війна відкрила можливість робити інтерв’ю про життя, про непрості речі. І я зрозуміла, що теж хочу говорити про це з людьми. Бо вже пережила перший місяць повномасштабного вторгнення, втомилася боятися, нервувати, осліпла від перегляду стрічок з новинами, адже повинна знати, куди прилетіло, де розстріляли, знайшли, загубили і так далі. Я вже більше не могла в себе це вбирати – чашка була налита по вінця. Отож треба було щось робити.

... У новинах я не завжди знаходила відповіді на деякі запитання. Хотілося поговорити з людьми, які теж про це думають і, можливо, мають додаткову інформацію. Так я наважилася увійти в YouTube.  Зараз я за день можу зібрати 100 тис. Потім ще за два дні дотягнути до 600 тис., а іноді й до мільйона. Бо ми з нашого неквапливого розміреного життя потрапили в іншу реальність – я б сказала, з другої швидкості перемкнулися на п’яту". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від інсайтів розвідки до віщувань зірок: ТОП-5 відеоінтерв'ю Наталії Мосейчук, які варто побачити кожному

Наталія зізналась, що підготовка до інтерв'ю з головою ГУР МО Кирилом Будановим чи головою СБУ Василем Малюком тривала місяцями. 

"У мене в телефоні є спеціальна папка. Читаю, скажімо, новину, а там якась недосказаність... виникають питання… Я їх занотовую, щоб не забути. Тож коли безпосередньо перед інтерв’ю з Будановим відкрила цю папку, зрозуміла: готувалася до нього майже п’ять місяців! До таких людей, як Буданов чи голова СБУ Василь Малюк, в мене буває по 120 запитань. Якщо ми обмежені в часі, я в одному запитанні поєдную кілька. До речі, під час інтерв’ю з Василем Васильовичем були моменти, які ми свідомо не поставили в ефір – спрацювала внутрішня цензура. Нехай полежать до перемоги".

Буданов Мосейчук 1+1

Ведуча зізналась, що одним з найскладніших було інтерв'ю з Кирилом Будановим:

"Інтерв’ю з Будановим – це було щось схоже на капоейра... Ти себе обмежуєш в питаннях певний час, а потім розумієш: якщо й далі так продовжуватиметься, ніякої нової інформації не почуєш. Далі собі кажеш: так, перед тобою професіонал, ти питаєш те, що тобі цікаво, а він відповідає так, як вважає за потрібне... Він був максимально відвертий і філігранно підходив до усіх формулювань".

Підписуйтеся на канал Наталія Мосейчук та ставте "дзвіночки", аби не пропустити нове відео.