1+1 покаже детективний серіал про таємниці українських багатіїв

Що приховують ексклюзивні котеджні селища за межею столиці.

Поділитися:

Телеканал 1+1» покаже нову 12-серійну детективну мелодраму Прислуга. Головні ролі у стрічці виконають відомі українські та білоруські актори Антон Денисенко, Валерія Ходос, Олег Савкін, Лариса Руснак, Борис Хвошнянський, Ірина Мельник, Анна Сагайдачна, Людмила Загорська, Володимир Канівець, Сергій Фролов, Антоніна Макарчук, Дар’я Трегубова, Дар’я Єгоркіна, Андрій Журба, Євгеній Давиденко.

За сюжетом серіалу, в одному із будинків фешенебельного котеджного містечка стається вбивство прислуги Лари, у якому звинувачують молодого чоловіка Антона. Його дружина Марта спеціально влаштувалася працювати до того ж житлового комплексу, щоб довести невинність коханого. Паралельно з Мартою розслідуванням вбивства займається приватний детектив Максим, товариш Антона, а допомагають їм ще дві прислуги, Рита і Віра. У ході розслідування новоспечені детективи розкривають безліч несподіваних таємниць про брудні справи заможних і цинічних мешканців селища.

Про роботу над стрічкою розповіла головний продюсер серіалу Прислуга Олена Васільєва:

«Які таємниці приховують ексклюзивні котеджні селища за межею столиці? Що ми знаємо про життя жінок і чоловіків, які обслуговують нових багатіїв? Які стосунки між багатими господинями і їхьою прислугою? Все це і багато іншого - в першому детективному серіалі про нове життя нових українців. Тут немає правих і винних, поганих і хороших, а є люди, які закохуються, ненавидять і рятують один одного незалежно від місця у суспільстві».

Продюсери стрічки – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва. Режисер стрічки – Бата Недич, відомий глядачу роботою над популярними українськими серіалами Село на мільйон, Хазяйка, Століття Якова та багато інших. Оператор-постановник – Костянтин Чумаков, художник-постановник – Дмитро Жмурко. Над створенням серіалу працює команда Sisters production під керівництвом Вікторії Забулонської та Марини Писаренко на замовлення телеканалу 1+1.

Прем’єра серіалу Прислуга відбудеться цієї весни на 1+1.