Про талановиту вчену, яка стає жертвою підступних інтриг: коли і де дивитись новий захоплюючий серіал Реванш

Реванш
Реванш: коли і де дивитися новий український серіал - всі подробиці, фото
1+1 Україна

На 1+1 Україна виходить новий український серіал Реванш: коли і де дивитись

Поділитися:

На 1+1 Україна виходить новий український серіал Реванш - захоплива історія про те, як життя змушує віднайти власну формулу справедливості та не зрадити мрії, навіть у темні часи.

Каст серіалу складається з улюблених українських акторів, включно з Анною Сердюк, Євгеном Лісничим, Клавдією Дрозд, Олександром Соколовим, Олексієм Нагрудним, Дар'єю Трегубовою, Валентином Томусяком та іншими.

Виробництвом серіалу займався Art Forms Production на замовлення телеканалу 1+1 Україна. Продюсери від 1+1 Україна -  генеральна продюсерка Ольга Захарова, Олеся Пазенко, Інна Кондратюк.  Головний продюсер та авторка сценарію – Тетяна Гнєдаш, режисер - Олег Туранський, оператор-постановник - Андрій Шкір.

Реванш
1+1 Україна
Реванш
1+1 Україна
Реванш
1+1 Україна
Реванш
1+1 Україна

Реванш: коли і де дивитися

За сюжетом Валентина – талановита і амбітна дівчина, яка мріє досягти успіху в науковій сфері. Однак, її життя кардинально змінюється, коли вона стає жертвою підступних інтриг. Втративши нареченого, рідний дім та довіру оточуючих, вона опиняється на межі відчаю. Проте Валентина не здається. Вона розуміє, що в цій боротьбі головне — не втратити себе, віру в людей і справжнє кохання.

Прем'єра нового серіалу Реванш відбудеться 28 жовтня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія незламності та пошуку справжнього кохання: на 1+1 Україна покажуть драматичний серіал Реванш

Новини по темі