Не пропустіть: до прем'єри проєкту "Різдво. Ти не один" залишився 1 день

Коли прем'єра "Різдво. Ти не один": відео

Цього Святвечора на глядачів "1+1 Україна" чекає особлива святкова прем’єра проєкту "Різдво. Ти не один".

Поділитися:

Щороку найважливіші свята українці завжди зустрічають у компанії “1+1 Україна”. Цьогорічний Святвечір не стане виключенням і глядачі матимуть змогу провести його у компанії улюблених ведучих та українських артистів. Вже за 1 день24 грудня о 21:00, на "1+1 Україна" відбудеться прем'єра святкового проєкту "Різдво. Ти не один".

Масштабні зйомки проєкту “Різдво. Ти не один" проходили в центрі столиці. На цілих два дні територія біля Софійського собору перетворилась на різдвяне містечко з чарівними декораціями та десятками святкових вогників. Українські артисти заспівали святкові мешапи, поєднавши сучасні хіти з традиційними колядками. Зокрема на головній вуличній сцені з різдвяним сюрпризом виступила VERKA SERDUCHKA, святковою ходою зі співом від дзвіниці Собору до великого дідуха пройшли улюблені ведучі “Сніданку з 1+1”, а в стінах самого собору на фоні Оранти пролунала колядка від гурту KAZKA.

Виступи артистів поєднаються із теплими розмовами у затишній атмосфері із ведучими “Сніданку з 1+1” Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір, Єгором Гордєєвим, Нелею Шовкопляс, Валентиною Хамайко із дітьми, Олександром Поповим, Катериною Осадчою, Юрієм Горбуновим із сином Іваном, ведучою ТСН Соломією Вітвіцькою та ведучим “Говорить вся країна” Олексієм Сухановим, Тімуром і Інною Мірошниченками із дітьми. 

Не пропустіть "Різдво. Ти не один" на "1+1 Україна" 24 грудня о 21:00!