«Різдвяна історія з Тіною Кароль»: Українські зірки заспівають найвідоміші колядки на святковому концерті каналу 1+1

«Різдвяна історія з Тіною Кароль»: Українські зірки заспівають найвідоміші колядки на святковому концерті каналу 1+1

На тебе чекає найдушевніший різдвяний вечір.

Поділитися:

1+1 продовжує готувати безліч сюрпризів до новорічних та різдвяних свят за участю найяскравіших українських артистів. Цьогоріч телеканал разом із Тіною Кароль підготував масштабний концерт «Різдвяна історія з Тіною Кароль» — проект про багатовікові традиції і духовні цінності. 

У гості до Тіни Кароль завітають відомі артисти, які виконають колядки і щедрівки у несподіваній сучасній інтерпретації. На концерті можна буде побачити MONATIK, ВРЕМЯ И СТЕКЛО, THE HARDKISS, DZIDZIO, KAZKA, Беz Обмежень, Олега Скрипку та ВВ, «Жіночий Квартал», MICHELLE ANDRADE, KHAYAT, зірки шоу «Голосу Країни» та «Танців з Зірками», Оркестр Збройних сил України та багато інших.

«Щороку на Різдво ми прагнемо подарувати українцям віру в диво. Музичний фільм «Різдвяна історія з Тіною Кароль» — став справжньою культурною подією та ще раз нагадав про вічні сімейні цінності та традиції. Ми вкотре переконалися, наскільки важливо берегти наш музичний спадок, адже це частина коду нації. Коли Тіна Кароль звернулась до нас із пропозицією зробити велике щорічне свято з відомими людьми, ми з радістю погодились знову зробити разом важливий соціальний проект. Це буде найдушевніший різдвяний концерт, який може стати доброю традицією», — розповідає Володимир Завадюк, керівник управління Big entertainment shows 1+1 Продакшн.

Учасниками «Різдвяної історії з Тіною Кароль» також стануть видатні персоналії, які цього року продемонстрували визначні досягнення. Артисти, спортсмени, громадські діячі та талановиті діти — Тіна Кароль збере найкращих. Також співачка разом із чуттєвим проектом «Здійсни мрію» втілить у життя великі мрії маленьких дітей, щоб подарувати їм радість і надію. Під час концерту в залі розігриватимуть коштовні новорічні подарунки. 

«Завдяки проекту «Різдвяна історія» — я хочу об’єднати нас святом української музики, нагородити визнанням справжніх героїв, відродити традиції колядування та щедрування та отримати задоволення від новорічного святкування серед друзів, родини та кумирів. Адже поки живі традиції — жива країна», — говорить Тіна Кароль.

Співачка стане ведучою вечора, а допомагати їй буде Женя Лебедин — переможець проекту «Маленькі гіганти», якого вже полюбила вся країна.

Святкові гала-концерти відбудуться 22-24 грудня у столичному Палаці спорту, а телеверсію шоу 1+1 покаже на різдвяні свята.

Квитки на тепле різдвяне шоу можна придбати на сайті Kontramarka.ua

Зазначимо, у 2016 році на 1+1 відбулась прем’єра музичного фільму «Різдвяна історія з Тіною Кароль», у якому забуті автентичні українські колядки та щедрівки набули сучасного звучання в незвичайних постановках та приголомшливих історичних декораціях. Проект не тільки викликав суспільний резонанс, але й потрапив до шорт-листа міжнародної премії PITCH&PLAY від CEETV.

Нагадаємо, що до різдвяних свят 1+1 готує для глядачів найяскравіший новорічний концерт країни «Ніч Суперхітів», який збере на одній сцені легенди українського шоу-бізнесу.