Родичі: Що виконавиця головної ролі Катерина Кістень приховувала від режисера (ВІДЕО)

Родичі: Що виконавиця головної ролі Катерина Кістень приховувала від режисера (ВІДЕО)

Сьогодні на 1+1 стартують Родичі - нова трагікомедія від студії Квартал 95.

Поділитися:

Стрічка розповідає про непрості стосунки батьків і дітей. Режисером 8-серійної комедії став Андрій Яковлев, який подарував глядачам 1+1 Сватів. Проте нове кіно зі старим радить не порівнювати, бо Родичі - більш філософська картина. Чоловіки розв'язують дилему: що на першому місці, робота або сім'я?

Виконавиць головних ролей  шанувальники Сватів теж мають пам'ятати. Правда тоді Катерина Кістень і Віра Кобзар були ледь знайомі, але за чотири місяці зблизились. Робочі зміни по 14 годин неабияк цьому сприяють .

Нещодавно від Андрія Яковлєва я дізналася, що він писав цей сценарій з урахованням тих, хто буде у ньому зніматися. Моя героїня дуже комічна у своїх проявах, але дуже ранима по суті, - зізнається Катерина Кірстень.

Самими довгими та важкими виявились сцени у батьківському домі. Незважаючи на те, що серіал – комедійний, на знімальному майдачинку не обійшлося без дублерів

Справа в тому, що ми знімали до жовтня, і деякі сцени, у яких за сюжетом літо, ми знімали осінню. За сценарієм нам потрібно було падати з катамарану у холодну воду, і у цій сцені нам допомагали дублери. Правда, на акторів теж вилили відро холодної води, - відзначила актриса.  

Також під час зйомок Кістень скористалася можливістю покакатися на літаку таємно від режисера.

Ми знімали літаки на аеродромі. Там літав "кукурузник". Між дублями я оминула палатку з режисером і попросила покататися з пілотом. Таємно від Андрія Яковлєва я сіла у літак. За кермом була панянка.  Літак дуже гучно працює, незважаючи на те, що тобі дають "вуха".Ми летимо – і ось звук зникає. Тиша, а ми все ще у повітрі. З'ясувалося, що так дійсно буває, і проблема тільки зі звуком, а не з бензином, - розповідає Кістень.

Дивіться онлайн серіал Родичі з понеділка по четвер о 21.00 починаючи з 14.03.2016 та відео Родичі одразу після ефіру.